» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

28-07-2014 - AB OOST Free Kick competitie


Zwart-Wit'63 doet weer mee aan de AB Oost Free Kick Competitie.

Zwart-Wit'63 doet mee aan de 3e editie van de AB Oost Free Kick Competitie. In deze competitie valt er 10.000 Euro te verdienen voor de club met de beste vrije trappennemer van Oost Nederland.


Aan de vrijetrappencompetitie van AB Oost doen 64 amateurvoetbalverenigingen mee uit Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Tijdens interne competities bij alle verenigingen wordt de beste vrijetrappennemer van de club geselecteerd. Deze 64 talenten strijden op 18 juni a.s. tijdens de grote finale in het FC Zwolle Stadion om de titel van beste vrijetrappennemer. Als opwarmer krijgen ze deze dag een aantal clinics aangeboden.
De trotse winnaar van de finale krijgt niet alleen de sportieve eer, hij of zij wint ook 10.000 Euro voor de eigen vereniging. Benieuwd welke verenigingen er nog meer meedoen aan de AB Oost Free Kick Competitie? Of wil je de finalist van Zwart-Wit'63 aanmoedigen tijdens de finale? Kijk op www.aboostfreekickcompetitie.nl voor het laatste nieuws en hoe je aan de gratis kaarten voor de finale kunt komen.

» Terug

   Team Snelzoeker