» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

01-08-2014 - Voorbeschouwing Zwart-Wití63 - Go Ahead Kampen


Voorbeschouwing Zwart-Wit’63 - Go Ahead Kampen

Aanstaande zaterdag 26 februari 2011 vindt de volgende wedstrijd plaats van deze competitie. In dit duel zal Zwart-Wit’63 het moeten opnemen tegen Go Ahead Kampen. De aftrap vindt plaats in Harderwijk om 14.30 uur.

Zwart-Wit’63 en Go Ahead Kampen zijn elkaar in competitieverband niet vaak tegen gekomen. Alleen in het seizoen 2002-2003, toen beide ploegen uitkwamen in de eerste klasse, stond deze wedstrijd op het programma. Thuis was Zwart-Wit’63 toen geen partij voor Go Ahead Kampen en verloren de Harderwijkers met 1-5. Uit was het echter een heel andere wedstrijd waarbij Zwart-Wit’63 weliswaar verloor met 2-1, maar in de slotminuut nog een grote kans had op de gelijkmaker toen Nick van Renselaar alleen op de doelman van Go Ahead afging. Zijn inzet ging destijds echter net naast.

Wel is de afgelopen jaren een aantal keer vriendschappelijk tegen elkaar gespeeld. Zie hieronder de uitslagen:
2004-2005: Zwart-Wit’63 – Go Ahead Kampen 1-2
2008-2009: Zwart-Wit’63 – Go Ahead Kampen 0-4
2009-2010: Zwart-Wit’63 – Go Ahead Kampen 1-3

Go Ahead Kampen is een ploeg die vorig seizoen nog in de hoofdklasse uitkwam. De ploeg eindigde met 15 punten onderaan en degradeerde derhalve naar de eerste klasse. Hierdoor ontstond er wel een uittocht bij de rood-gelen uit kampen. De volgende spelers vertrokken: Harm Jan Tip – Staphorst
Eltjo Gnodde – Dijkse Boys
Gerrit Visser – ASV Dronten
Adi Draganovic – WHC
Mahdi Doufikar – SDC Putten
Ard Slot - Dos Kampen
Roy Super – Berkum
Renee Agterhuis – KHC
Gerben Hamer – IJVV
Leon Klunder – IJVV
Rob Knul – Sparta Nijkerk
Frans Zijsveld - Zwolsche Boys

Daarvoor kwamen er uiteraard ook weer anderen voor terug. Dit zijn:
Kevin Smit – Fc Omniworld (amateurs)
Sander Morren - IJVV
Pieter Karst van de Kamp - csv Apeldoorn


Verder heeft Go Ahead zich vorige week versterkt met Murat Acikgoz. Hij heeft de afgelopen 5 jaar als profvoetballer gespeeld in de Turkse 1e divisie. Daarvoor heeft hij in Nederland o.a. gespeeld bij FC Zwolle. Verder werd de selectie aangevuld met spelers uit de eigen gelederen.

In de uitwedstrijd werd het slechts 1-0 voor Go Ahead Kampen door een doelpunt van Tom Bruintjes. In die wedstrijd ontsnapte Zwart-Wit’63 in de eerste helft aan een grote achterstand, maar pakte de ploeg het in de tweede helft goed op.

Go Ahead Kampen begon de competitie uitstekend met 12 punten uit 6 wedstrijden (alleen van SDVB en Bennekom werd verloren). Maar in de serie daarna werden uit 4 wedstrijden ook maar 4 punten behaald. Opvallend was daarbij het verlies tegen DOS’37 (2-4) en WVF (2-1). In de laatste 5 wedstrijden heef de ploeg echter weer de spirit te pakken en ongeslagen werden er 11 punten behaald.

Hiermee staat de ploeg van Han Hanekamp op de 4e plaats, maar in verliespunten staat de ploeg zelfs 3e.


De A-selectie van Zwart-Wit’63 wil bij deze nog alle supporters bedanken die er bij de wedstrijd tegen FC Horst bij waren en de ploeg ondersteunden. Laten we dit het hele verdere seizoen doortrekken! Maar allereerst hopen we dat er zaterdag weer vele Zwart-Witters aanwezig zullen zijn om ons aller Zwart-Wit’63 aan te moedigen.


Het programma voor 26 februari 2011:
Be Quick’28 - ASV Dronten
Bennekom - FC Horst
Zwart-Wit’63 - Go Ahead Kampen
SDV Barneveld - DZC’68
DOS Kampen - VVOG
FC Zutphen - WVF
AVW’66 - DOS’37

» Terug

   Team Snelzoeker