» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

21-08-2014 - Drie nieuwe keepers A-selectie


Drie nieuwe keepers A-selectie

Afgelopen week heeft Zwart-Wit’63 overeenstemming bereikt met drie nieuwe keepers voor de A-selectie van volgend seizoen. De huidige selectiekeepers Rene van Hemel en Lars van den Ham gaan naar Nunspeet en doelman Frank Deuring zal stoppen of lager gaan keepen. Hierdoor moesten er drie nieuwe keepers komen.


Uit eigen geledingen komt Django van der Landen, die door de blessure van Frank Deuring nu al meetraint met de A-selectie. Van VVOG komt Maik Verhoef. Maik heeft zijn jeugd bij Zwart-Wit’63 doorgebracht en heeft 2 seizoenen geleden de stap naar de A1 van DVS’33 gemaakt en was dit seizoen keeper in de selectie van VVOG. We zijn blij dat Maik de keuze voor zijn oude club heeft gemaakt.
Tenslotte komt ook Mark Tadixz naar Zwart-Wit’63. Hij is afkomstig van ZSGO/WMS in Amsterdam maar door zijn verhuizing traint hij al het gehele seizoen mee met het 2e elftal van Zwart-Wit’63.
Met deze keepers heeft de technische commissie zowel ervaring als talent in huis gehaald en deze drie zullen gaan strijden om een plek onder de lat.

De technische commissie

» Terug

   Team Snelzoeker