» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

29-07-2014 - Promotie/degradatie eerste klasse D


Hieronder het hoofdstuk uit het Bewaarnummer van de KNVB District Oost seizoen 2011-2012 over de promotie- en degradatieregeling in de eerste klasse D.

 

7.17 Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2011/'12 veldvoetbal
De onderstaande regelingen zijn van toepassing op de veldvoetbalcompetitie van de KNVB District Oost seizoen 2011/'12. Ten aanzien van de periodekampioenschappen zij vermeldt, dat sprake zal zijn voor het spelen van periodekampioenschappen in de hiervoor aangegeven competities. Voor de hiervoor vastgestelde bepalingen verwijzen wij u naar de publicaties elders in dit Bewaarnummer.


7.17.1 Standaardklassen zaterdagvoetbal
1e klasse D 
- De kampioen promoveert naar de hoofdklasse zaterdagvoetbal. 
- De 3 periodekampioenen zullen tezamen met de periodekampioenen van de 1e klassen A, B, C en E alsmede de herkansingselftallen van de Hoofdklassen A t/m C worden opgedeeld in 7 poules van 3 elftallen. In deze poules zal een wedstrijdenreeks worden gespeeld. De uiteindelijke poulewinnaars plaatsen zich voor de Hoofdklasse zaterdagvoetbal voor het seizoen 2012/‟13. 
- De nummers 11 en 12 spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema wedstrijden in het kader van de nacompetitie voor 2 plaatsen in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal. 
- De nummers 13 en 14 degraderen naar de 2e klasse zaterdagvoetbal.

» Terug

   Team Snelzoeker