» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

30-07-2014 - Verslag 2e


Zwart Wit 2 speelt thuis de derde beker wedstrijd tegen Beekbergen 2 en wint met een verdiende 5-0. Het is de derde overwinning in de beker en de 7e in rij!

Wedstrijd Verloop
In de eerste helft wordt goed gedisciplineerd gespeeld en wordt vaak de combinatie gezocht. De passes zijn echter wat slordig waardoor de eindpasses niet aankomen en regelmatig balverlies wordt geleden. Toch wordt dit combinatie spel goed vast gehouden. Zwart Wit heeft veel balbezit waardoor Beekbergen hard moet werken.


In de 2e helft komen Martin en Bennie in het veld en wordt het verzet en de organisatie van Beekbergen doorbroken. De doelpunten komen daarna snel en er wordt gescoord door Nico (2x), Daniël, Bennie en Willem (Invaller in 62e minuut uit de A1). De uitslag van 5-0 is een zeer terechte uitslag en gezien de kansen in de tweede helft had Zwart Wit met meer verschil kunnen en moeten winnen.
Volgende tegenstander;
Volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag in – en tegen Sparta Nijkerk 3. Het is de 1e competitie wedstrijd en dus is het belangrijk dat Zwart Wit direct goed presteert. Sparta Nijkerk heeft 3 punten gehaald uit de drie bekerwedstrijden met een doelsaldo van 8-6. Sparta won met 5-0 van VVOP 4, maar verloor van Advendo 3 (2-0) en SDC Putten 4 (3-4)

» Terug

   Team Snelzoeker