» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

23-07-2014 - Punt tegen Be Quick’28


Punt tegen Be Quick’28

Afgelopen zaterdag heeft Zwart-Wit’63 de competitiewedstrijd tegen Be Quick’28 met 1-1 gelijkgespeeld. Eindelijk weer een punt na 4 verloren wedstrijden.

Zwart-Wit’63 begon de wedstrijd goed en wist Be Quick’28 onder druk te zetten. Met name als Be Quick’28 moest opbouwen werden veel fouten gemaakt door de Zwollenaren waar Zwart-Wit’63 van kon profiteren. Zwart-Wit kreeg grote kansen via Corne Wegerif en Bart Mous maar beide wisten niet te scoren. Vlak voor rust werd het dan toch 1-0. Niels van der Ven nam snel een vrije trap en lanceerde Bart Mous. Zijn aanname was prima en zijn schot daarna ook waardoor doelman De Gram van Be Quick’28 kansloos was.

Na rust begon Zwart-Wit’63 nog goed maar al snel nam Be Quick het heft in handen. Zwart-Wit’63 werd achteruit gedrukt en een kwartier voor tijd resulteerde dit in de gelijkmaker van Sander Bolt. Vlak voor tijd kreeg Be Quick’28 nog een uitstekende kans maar doelman Maik Verhoef redde knap.

 

De verdedigende organisatie stond weer goed maar in de tweede helft werd het spel onnodig uit handen gegeven anders had er een beter resultaat ingezeten.

Opstelling Zwart Wit '63:
Maik Verhoef, Gerro Engelgeer, Roy van de Meiracker, Niels van der Ven, Jani Borecki, Jasper Bouw, Alfred Veleke, Remco van Rijn, Bart Mous (65. Djustin Pormes), Anand Kandhai (80. Harold van den Os), Corne Wegerif.

Aankomende zaterdag speelt Zwart-Wit’63 thuis tegen ‘d Olde Veste’54 uit Steenwijk. Aanvang 14.30 uur.

Overige uitslagen:
FC Zutphen – DTS Ede 1-0
AZSV - SDV Barneveld 3-1
DOS Kampen - ESC 4-1
DZC’68– Go Ahead Kampen 1-1
d' Olde Veste'54 - WVF 1-1
NSC - DOS’37 2-3


VERSLAG DE STENTOR:
Zwart Wit'63 laat Be Quick'28 ontsnappen

Zwart Wit’63 gaf in de eerste klasse D een 1-0 voorsprong uit handen tegen Be Quick’28 uit Zwolle: 1-1.
Tien minuten voor de rust zette aanvoerder Bart Mous de thuisploeg met een prachtige uithaal op voorsprong, maar door de latere gelijkmaker van Sander Bolt deelden Zwart Wit’63 en Be Quick’28 de punten. De gasten werden de eerste helft vaak overklast door de voetballers van Zwart Wit’63. Na rust verslapte het elftal van hoofdtrainer Peter van Diermen. Met het gelijkspel schieten beide ploegen niet veel op. Het jeugdige Be Quick’28 bungelt onderaan de middenmoot. Zwart Wit’63 staat er beroerder voor. Het heeft nog slechts vier punten en het staat bijna onderaan de ranglijst. Volgende week wordt er weer afgetrapt in Harderwijk. Dan komen de voetballers van d’Olde Veste op bezoek.


1D: Zwart Wit’63 – Be Quick’28 1-1 (1-0). 35. Bart Mous 1-0, 75. Sander Bolt 1-1. Scheidsrechter: Rorije. Toeschouwers: 150.


Zwart Wit’63: Verhoef; Engelgeer, Van de Meiracker, Van de Ven en Borecki; Bouw, Veleke, Van Rijn; Mous (65.Pormes), Wegerif en Kandhai (80. Van de Os).


VERSLAG WEBSITE BE QUICK’28:
Be Quick en Zwart Wit houden elkaar opnieuw in evenwicht 

 
Be Quick ’28 speelde vanmiddag gelijk tegen het Harderwijkse Zwart Wit '63. Na een moeizame eerste helft, kwam Be Quick na de rust alsnog langszij. Het zevende competitiepunt is daarmee binnen. Met Sander Bolt lijkt de ploeg meteen een nieuwe goalgetter in de gelederen te hebben.


Een punt dus. Gefundenes fressen of een bittere pil? Bert Hendriks: “Ik kan leven met een punt, maar na zo’n tweede helft voelt het toch als twee verloren punten.” Twee verloren punten. Daar ziet het op deze frisse middag in Harderwijk aanvankelijk niet naar uit. Hendriks: “Ze lieten ons het spel maken en daar hadden we moeite mee. Bij balverlies zakte de tegenstander snel terug. We hadden echt moeite om een bres in de verdediging te slaan. Jordy Hendriks krijgt een kans, maar dat was het wel zo’n beetje.” Tegen de rust loopt Be Quick zelfs nog tegen een achterstand op. “Een vrije trap vanaf de middellijn wordt achter onze verdediging gelegd en die nummer tien (Bart Mous, GG) legt hem er zo in. Kom je echt onnodig met 1-0 achter. Daar staat de verdediging even niet op te letten. Zo’n zelfde tegendoelpunt hadden we ook al bij Go Ahead Kampen.”


Na de thee komt Be Quick met frisse koppies en gestaalde spieren de kleedkamer uit. Hendriks: “We deden er een schepje bovenop, waren energieker dan voor de rust. Hierdoor drukten we de tegenstander veel meer terug op eigen helft.” En de ploeg krijgt kansen. Een kopbal van Bram Horstman treft nog geen doel, maar in de 79e minuut is het Sander Bolt die de 1-1 in de touwen werkt. Het is alweer het vierde seizoensdoelpunt van Bolt en hij kan inmiddels als scorende speler worden aangemerkt. Aan het einde van de wedstrijd lijkt er voor de Zwolse ploeg nog meer in het vat te zitten. Hendriks: “Even later gaat Adil Saadan alleen op de keeper af, maar hij schiet de bal tegen de keeper op. Ja, dat is dan echt even jammer.” Hiermee eindigt het treffen in Harderwijk in een gelijkspel en Be Quick handhaaft zich daarmee in de middenmoot.


Opstelling Be Quick: De Gram, Eerden, Jordy Hendriks, Joram Hendriks , Horstman, Van den Berg, Bolt, Oosterhof, Akloud (70. Nijburg), Buimer, Shimeri (46. Saadan).

» Terug

   Team Snelzoeker