» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

21-08-2014 - Verslag FC Horst - Zwart-Wití63


Wedstrijdverslag FC Horst - Zwart-Wit’63

Zwart-Wit’63 heeft zaterdag in en tegen FC Horst met 1-1 gelijkgespeeld. Hierdoor kan de strijd om de finaleplaats nog steeds alle kanten op. Zaterdag 24 mei valt de beslissing.

Zwart-Wit miste deze wedstrijd, in het kletsnatte Horst, de geschorste speler Bennie Schuurman, maar was verder compleet.

In de eerste tien minuten liet Zwart-Wit zien in vorm te zijn. FC Horst kreeg geen noemenswaardige kansen en Zwart-Wit dook af en toe gevaarlijk op voor het doel van doelman Wellenberg van FC Horst. Na 12 minuten was het dan ook wel verdiend 0-1. Een aanval, opgezet door Alexander van den Os, belandde op rand van de 16-meter bij Harold van den Os. Zijn voorzet werd door Corne Wegerif van dichtbij ingekopt. FC Horst was van slag van deze vroege achterstand en kon pas de laatste tien minuten van de eerste helft meer druk zetten. Dit leverde vlak voor rust 1 grote kans op voor Horst die door keeper Bert Polinder met zijn voet knap buiten het doel werd gehouden.

Na rust ging het duel gelijkop. Het was een 2e helft met veel strijd en weinig kansen. Zwart-Wit leek op 0-2 te komen toen Harold van den Os de bal uit een voorzet van Thijs Stevens op de lat kopte. Via de lat stuiterde bal echter over het doel. Vlak hierna was het onoplettendheid bij Zwart-Wit wat de 1-1- betekende. Een ingooi voor Zwart-Wit werd onderschept door John Martens. Martens stak het halve veld over en bediende Remco van de Kamp op maat. Op diens schuiver had doelman Bert Polinder geen antwoord. FC Horst probeerde nog een slotoffensief eruit te persen, maar Zwart-Wit kwam verdedigend nauwelijks in de problemen. Wel kreeg Alexander van den Os nog een schotkans, maar doelman Wellenberg wist zijn inzet net naast te tikken.

Een goed resultaat in de uitwedstrijd. Het duel op 24 mei kan nu dus nog alle kanten op. Beide ploegen moeten voor de winst gaan om de finale te behalen. Dat betekent dus een mooie wedstrijd, net als afgelopen zaterdag.

De selectie en begeleiding van Zwart-Wit’63 1 kunnen uw steun aanstaande zaterdag goed gebruiken. Het wordt mooi weer (22 graden en een stralend zonnetje) dus mooier dan aan de Parkweg in Harderwijk kunt u het niet treffen!

De winnaar van 24 mei zal op neutraal terrein de finale spelen tegen de winnaar van de tweekamp ASV Dronten tegen NSC Nijkerk.

Opstelling Zwart-Wit’63:
Bert Polinder
Anton Nicolai, Patrick Mijnten, Arnold Jongetjes, Thijs Stevens (70. Azzedine El Attoti)
Corne Wegerif, Vincent Kok (80. Bart Mous), Alexander van den Os, Gerro Engelgeer
Gosbert Kok (82. Nicky van Renselaar), Harold van den Os

Andere uitslag 17 mei 2008:
NSC Nijkerk - Asv Dronten 1-2

 

Foto's door Sandra Witpaard

» Terug

   Team Snelzoeker