» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

22-08-2014 - Verslag Zwart-Wití63 - OWIOS


Wedstrijdverslag Zwart-Wit’63 - OWIOS


Zwart-Wit’63 heeft zaterdag de derde overwinning op rij behaald en wel op OWIOS. Zwart-Wit’63 won overtuigend met 4-1.

Voor de wedstrijd was er een indrukwekkende 1 minuut stilte vanwege het overlijden van de moeder van A-selectiespeler Gosbert Kok. Trainer Bert van Hunenstijn kon om deze reden geen beroep doen op Gosbert Kok en kon tevens geen beroep doen op de geblesseerde spelers Patrick Mijnten, Niels van der Ven en Harold van den Os.

Zwart-Wit begon in tegenstelling tot de laatste wedstrijden nu wel scherp aan de wedstrijd. Dit resulteerde ook al binnen 20 seconden in de openingstreffer. Corne Wegerif ging goed het duel aan met zijn directe tegenstander en wist makkelijk bij hem weg te draaien. Zijn voorzet belandde bij de inkomende Norbert Koelewijn die met deze goal nu al 3 wedstrijden op rij gescoord heeft. Zwart-Wit bleef de betere ploeg en kon ook makkelijk de 2-0 aan laten tekenen. Het was wederom Corne Wegerif die goed bij zijn tegenstander wegdraaide en nu zag hij doelman Van Ark te ver voor zijn doel staan. De stift was precies goed en Corne zette Zwart-Wit hiermee op een comfortabele voorsprong. Helaas sloop het gemak hiermee ook in het spel bij Zwart-Wit’63. Teveel duels gingen verloren en er werd niet goed op balbezit gespeeld. Toch kwam Zwart-Wit voor rust nog op een ruimere voorsprong. Azzedin Attoti zette zijn maatje Bart Mous met een mooie steekbal vrij voor doelman Van Ark. Bart rondde uiterst koel af, 3-0. Voor rust zette OWIOS wat aan en dit leverde eerst een kans op uit een vrije trap die via de buitenkant van de paal naast ging en in de blessuretijd wist doelman Michel Versteeg nog een inzet via de paal uit het doel te houden.

In de rust wisselde Bert van Hunenstijn de geblesseerde Chiel de Graaf en Azzedin Attoti voor Alexander van den Os en Nick van Renselaar. Helaas was het niveau na rust nog minder dan voor rust. Zwart-Wit leek het allemaal wel mooi te vinden en de echte passie was ver te zoeken. OWIOS kon vaak niet beter en voor beide doelen gebeurde dan ook weinig. Het was een cadeautje van de rechtsback van OWIOS die de 4-0 inleidde. Volkomen onnodig toucheerde hij de bal in het strafschopgebied met de hand waardoor de arbiter niets anders kon dan de bal op de stip te leggen. Bart Mous tekende, wederom op koelbloedige wijze, zijn tweede treffer van de middag aan. OWIOS wist via Arjan ten Hove nog de eretreffer op het scorebord te zetten.

Een uitstekend resultaat dus, waarmee Zwart-Wit’63 zelfs aan de leiding komt in de 2e klasse G. Deze koppositie wordt echter gedeeld met nog 3 clubs die op 10 punten uit 5 wedstrijden staan. Dit laat wel zien dat er dit jaar geen uitgesproken favoriet voor de titel is en dat veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd in Doornspijk tegen DSV’61.

Opstelling Zwart-Wit’63:
Michel Versteeg, Chiel de Graaf (45. Alexander van den Os), Robert den Hartog, Gerro Engelgeer, Arnold Jongetjes, Bennie Schuurman, Bart Mous, Anton Nicolai, Corne Wegerif, Norbert Koelewijn (60. Jeremy Bremer), Azzedin Attoti (45. Nick van Renselaar)

Overige uitslagen 4 november 2008:
FC Horst - Zeewolde 1-2
Advendo’57 - AVW’66 0-1
VSCO’61 - Lunteren 3-1
NSC - DSV’61 2-2
Blauw-Geel’55 - IJVV 3-1


Foto’s door Larissa van Hunenstijn en Sandra Witpaard
» Terug

   Team Snelzoeker