» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

20-08-2014 - Contract verlenging Bert van Hunenstijn officieel


Begin december 2008 kon voorzitter Ruud Mochèl van Zwart-Wit’63 al de verlossende woorden uitspreken: “Bert blijft nog een jaar”.

Na deze mondelinge overeenkomst zijn afgelopen zaterdag ook de daadwerkelijke contracten getekend. Het bestuur pakte meteen deze gelegenheid aan om ook de contracten van andere trainers te ondertekenen. Zo zal ook de assistent van Bert van Hunenstijn, Hans Gardenbroek, nog een jaar aanblijven. De trainer van het 2e team/B-selectie, Anton Descendre, plakt er ook nog een jaartje aan vast en de trainer van de A1-jeugd, Jos Hermsen, kon niet achterblijven en zal ook volgend jaar zijn trainerskunsten aan de Parkweg vertonen.

Hiermee doet het bestuur van Zwart-Wit’63 goede zaken, met name gezien de continuïteit in de trainersstaf. Voor komend seizoen is de trainersstaf in ieder geval weer vastgelegd!

Na een lange periode van winterstop zal vanaf aankomende zaterdag een vervolg gegeven moeten worden om de stap richting de 1e klasse te maken. Dit zal gebeuren middels een prachtig affiche want als opening van het 2e deel van het seizoen zal Zwart-Wit’63 thuis tegen FC Horst aan moeten treden. Een ieder is van harte welkom om aanstaande zaterdag de Harderwijkers in deze derby te steunen met hun support. Nog 9 finales te gaan!
» Terug

   Team Snelzoeker