» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

23-07-2014 - Verslag Hierden - Zwart-Wit'63


Wedstrijdverslag Hierden - Zwart-Wit’63

Zwart-Wit heeft zaterdag terecht gewonnen van Hierden met 0-3. Een goed resultaat waarbij Zwart-Wit nu een 2e plaats inneemt op de ranglijst achter DZC’68.

De wedstrijd was na 20 minuten al geen wedstrijd meer. In de beginfase was Zwart-Wit de betere ploeg en had het een licht veldoverwicht. Grote kansen kwamen er echter niet voor Zwart-Wit, hiervoor was de eindpass steeds van te slechte kwaliteit. Hierden probeerde met lange ballen richting het doel van Michel Versteeg te komen.
Na 20 minuten kreeg doelman Dijkslag van Hierden een directe rode kaart, nadat hij Nick van Renselaar onbesuisd afstopte. Tevens mocht aanvoerder Alexander van den Os van 11 meter de score openen, 0-1.
Tien minuten later wist Robert den Hartog een vrije bal bij de 2e paal in te tikken. In de blessuretijd van de eerste helft rust was het wederom Robert den Hartog die attent reageerde bij een vrije bal. Zijn kopbal kwam via de paal bij Nick van Renselaar die de 0-3 tegen het net deponeerde. Een prima uitgangspunt voor de 2e helft.

Na rust had Zwart-Wit een overwicht, maar door laconiek voetbal kwam Hierden meer en meer in de wedstrijd. Aan beide zijden ontstonden er grote kansen. Voor Zwart-Wit waren Alexander van den Os en Bennie Schuurman niet gelukkig in de afwerking. Ook Anton Nicolai miste een grote kans.
Hierden daarentegen kreeg ook 3 levensgrote kansen waarbij 2 maal de paal werd geraakt en eenmaal de bal van de doellijn werd gehaald.

Steef van den Oosterkamp zette nieuwe krachten in, Corne Wegerif, Jeremy Bremer en Harold van den Os voor Anton Nicolai, Nick van Renselaar en Rene Ottenstein. Hierna werd de wedstrijd weer in handen genomen en mede door de vermoeidheid aan Hierden-zijde kon Zwart-Wit de wedstrijd makkelijk uitvoetballen. De laatste kopkans voor Harold van den Os kon door invaller-doelman Arjan van Ark uit de bovenhoek worden geplukt.

Een goed resultaat voor Zwart-Wit dat nu dus de tweede plaats bezit. Maar de competitie is net begonnen en volgende week wacht weer een lastige tegenstander, voormalig eersteklasser asv Dronten.

Opstelling Zwart-Wit’63:
Michel Versteeg
Robert den Hartog, Arnold Jongetjes (65.), Niels van der Ven, Thijs Stevens
Alexander van den Os, Anton Nicolai (70. Corne Wegerif), Nick van Renselaar (75. Jeremy Bremer), Bennie Schuurman
Gosbert Kok, Rene Ottenstein (80. Harold van den Os)

Overige uitslagen 1 september 2007:
FC Horst – VSCO’61 1-1
Blauw-Geel’55 - DTS’35 2-2
Advendo’57 – Lunteren 1-2
ESC – DZC’68 1-4
asv Dronten - Zeewolde 0-1


Foto's door Sandra Witpaard

» Terug

   Team Snelzoeker