» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Nieuws

23-08-2014 - Rondje langs de velden van de jeugd!


Hierin bespreken we een keer in de maand de prestaties van alle jeugdteams van Zwart Wit, van F1 tot A2.

F sectie:

De F6 speelt in de 4e klasse AA waarin ze onder andere tegen 3 teams van SVL en ASV Dronten moeten. Helaas heeft dit team nog niet gewonnen maar dat is helemaal niet erg. Zaterdag spelen ze tegen het altijd lastige Reaal Dronten.

De F5 speelt ook in een 4e klasse en heeft het daar erg lastig, helaas pas 1 punt maar hopelijk gaat het zaterdag beter tegen de nummer laatst DVS F5 en wordt er voor het eerst gewonnen!

De F4 speelt net als de F6 en de F5 in de 4e klasse, echter dit team staat gedeeld eerste samen met SDCP F4 en F5. Zaterdag is er een echte topper namelijk tegen de echte koploper SDCP F4. Het team van trainers Antonio en Cornelis kan zeker wel wat supporters gebruiken as zaterdag in Putten.

De F3 speelt dit seizoen in de lastige 3e klasse en doet het daar gewoon keurig netjes. uit 3 wedstrijden werden 6 punten behaald. Zaterdag spelen ze tegen de directe concurrent namelijk Sparta Nijkerk F4.

De F2 speelt in de 2e klasse en heeft het daar erg lastig. Ondanks dat ze tegen teams als EFC F1, Rood Wit F1 moeten spelen hebben ze toch al 4 punten!

De F1 speelt ook dit jaar weer in de sterke Hoofdklasse, de jongens van trainer Gerlof Kwakkel hebben het erg zwaar in deze competitie. Gelukkig is er deze zaterdag een fantastisch resultaat neergezet door met 2-2 gelijk te spelen tegen het altijd goed spelende Zeewolde F1. Zaterdag spelen ze tegen DTS F1 en hopelijk kunnen de jongens de 3 punten in eigen huis houden.

E sectie:

De E9 bestaat voor het grootste gedeelte uit meisjes, en dat is best leuk maar toch wel erg lastig tegen de vaak sterke jongens. Gelukkig hebben ze vorige week voor het eerst gewonnen in een spectaculaire wedstrijd tegen ASV Dronten E12!

De E8 doet heel lekker mee in de competitie met al 7 punten in 4 wedstrijden, helaas werd er afgelopen zaterdag net niet gewonnen van SV Lelystad maar het spel van deze jongens laat wel zien dat ze erg veel plezier hebben.

De E7 staat precies in de middenmoot van de 4e klasse AM met een fantastische uitslag afgelopen zaterdag tegen de E7 van DVS. Het werd namelijk 2-16 voor onze jongens.

De E6 heeft zaterdag zijn eerste overwinning behaald en dit werd overtuigend gedaan door een keurige overwinning op de boys uit Terschuur. Hopelijk hebben ze de weg naar boven nu ingeslagen!

De E5 speelt in een 3e klasse waarbij de dienst uit wordt gemaakt door clubs uit de polder. Zowel Reaal uit Dronten als Swift E2 doen het keurig netjes in deze klasse. Toch heeft de E5 al 3 punten uit 3 wedstrijden! Blijf doorgaan jongens!

De E4 heeft het erg lastig in de 3e klasse en boekt erg zware nederlagen.. Misschien iets te hoog ingedeeld maar de trainers hebben er nog al het vertrouwen in dat ze het tij kunnen keren.

De E3 speelt in de 2e klasse en heeft het als team met voornamelijk 1e jaars Etjes best zwaar. Maar het team van trainer Jan Keizer blijft er voor knokken en hij weet zeker dat als de jongens zo doorgaan er nog genoeg punten worden verzameld.

De E2 speelt ook dit jaar weer in een enorme zware competitie, met teams als Veensche Boys E1/EFC E1/VVOP E1 hebben ze zaterdag voor het eerst een wedstrijd gewonnen en wel met 7-0 tegen nummer laatst DVS E3.

De E1 boekte deze zaterdag een werkelijk schitterende overwinning op Sparta Nijkerk E1 en heeft daardoor 7 punten uit 5 wedstrijden en dat is erg knap aangezien het op 1 speler na allemaal nieuwe spelers zijn. Ze staan nu op de 5e plaats, wat een keurige prestatie is!

D sectie:

De nieuwe D6 boekt erg mooie uitslagen wat dacht u van 17-10 (!) overwinning op het meiden team van Hoevelaken. En afgelopen zaterdag met 3-11 gewonnen van het altijd lastige Nunspeet. Dit team doet het dus erg goed met 9 punten uiten 4 wedstrijden!

De D5 staat samen met 3 andere teams boven aan in de competitie en heeft al 41 keer gescoord in 4 wedstrijden! Gemiddeld dus 10 doelpunten per wedstrijd! Als dit zo door gaat kunnen er nog mooie dingen uit komen!

De D4 stond tot afgelopen zaterdag ook nog boven aan maar een nipte nederlaag tegen de D4 van Hoevelaken.

De D3 doet het net als alle andere D teams erg goed ze staan na de zware wedstrijd tegen DVS D3 op een gedeelde 1e plaats. Volgende week een topper tegen de andere koploper SV Lelystad D3

De D2 boekte zaterdag een prima overwinning op DTS D3 en doen het meer als goed in de 2e klasse D. Ze staan na 4 wedstrijden keurig netjes op een gedeelde 2e plaats. Ook dit team heeft het erg goed in de beker gedaan en wacht met spanning welke topper ze zullen treffen in de 2e ronde!

De jonge D1 won zaterdag voor de 4e keer dit seizoen en wel van Unicum D1, dit team stond voor aanvang van de wedstrijd op 5e plaats. De D1 staat op dit moment op een niet verwachtte 2e plaats en hoopt zaterdag de aansluiting te behouden door met een goed resultaat uit Zwolle terug te komen.

C sectie:

De C3 heeft het erg lastig in een zware competitie met menig C2 en C1 team, helaas is er nog niet gewonnen. Hopelijk komt hier nog verbetering in!

De C2 heeft ook al zo'n moeilijk jaar.. Waar goed werd begonnen aan de competitie is nu al 2 keer op rij vrij dik verloren. De trainers en spelers zullen er echt alles aan doen om te verbeteren en we hebben daar natuurlijk alle vertrouwen in!

De C1 boekte zaterdag een keurige overwinning op sv 't Harde C1 en is zo na de 5e plaats geklommen. Helaas heeft dit team nogal vaak pech in de afronding anders hadden ze vast en zeker hoger gestaan!

B sectie:

De B2 heeft het de laatste weken zwaar want na 2 overwinningen op rij is er nu ook 2 keer verloren maar desalniettemin staan ze nog gewoon keurig netjes op een 5e plaats!

De B1 heeft zaterdag een belangrijke overwinning behaald op nummer laatst Bennekom B2, aanstaande zaterdag zullen ze weer vol aan de bak moeten om mee te blijven spelen in het linker rijtje ze moeten namelijk naar Apeldoorn afreizen waar Columbia B1 op ze zal wachten.

A sectie:

De A2 boekte zaterdag eindelijk de eerste overwinning van het seizoen, en gaat nu zeker naar boven kijken want er zit zat kwaliteit in deze groep!

Ook de A1 heeft genoeg kwaliteit om zich te handhaven in de Hoofdklasse, helaas heeft dit team het erg moeilijk om te scoren iets waar de volgende tegenstander totaal geen moeite mee heeft aangezien Hatto Heim A1 al 18 keer heeft gescoord, maar ook al 10 tegen doelpunten heeft gehad. Hopelijk lukt het trainer Jos Hermsen om net als afgelopen jaar de A1 in de Hoofdklasse te houden!» Terug

   Team Snelzoeker