» Scheidsrechters
» Sponsor worden
» Onder 23 jaar competitie
» Topscorers competitie
» Toernooien Zwart-Wit'63
» Jubileum 50 jaar


   Hoofdsponsor Senioren:
   

   

   

Black & White Fighters

Beste leden van de supportersvereniging Black & White Fighters,

Waar staan we voor?

Het doel van de supportersvereniging is om, door middel van allerlei activiteiten te organiseren en te coördineren voor met name jeugdleden, het eerste elftal van Zwart-Wit’63 te ondersteunen.

De supportersvereniging bestaat nu al weer circa 4 jaar.

Naast de wekelijkse pupil van de week, hebben we het afgelopen jaar posters laten maken waarbij onze jeugdspelers de handtekeningen van alle spelers van het eerste elftal erop konden laten zetten. Vele posters hangen nu in de slaapkamertjes van onze jeugdleden.  Naast deze posters kregen ze ook gratis het stoere “BLACK & WHITE FIGHTERS” armbandje en een zakje snoep.

Verder hebben we een Derby avond (tegen FC Horst) georganiseerd in het voorjaar en organiseren we 11 april a.s. de DVD Presentatie van het 50 jarig Jubileum.

De laatste activiteit van dit seizoen namens de Black & White Fighters is op de traditionele familiedag (7 juni a.s.). Alle jeugdspelers kunnen gratis het stoere “BLACK & WHITE FIGHTERS” tattoo laten “zetten”. Welke jeugdspeler wil dat nou niet?

Verder plaatsen en onderhouden we uiteraard de stoere en prominente spandoeken van de “BLACK & WHITE FIGHTERS” tijdens alle thuiswedstrijden.


LID worden?Je kunt lid worden van de supportersvereniging Black & White Fighters. Dankzij de leden en sponsoren hebben we deze activiteiten kunnen organiseren, waarvoor hartelijk dank!!

Met een lidmaatschap draag je dus direct jouw steentje bij aan al deze activiteiten. Wordt dus snel lid!

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de betaling van het lidmaatschap vanaf heden o.b.v. een automatische incasso. Het bedrag van slechts € 10,00 per kalenderjaar blijft onveranderd en zal in de maand juni afgeschreven worden.

Vraag het inschrijfformulier aan bij één van de BWF bestuursleden.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Supportersvereniging "Black & White Fighters"

Robert den Hartog
Harold van den Os
Rick Kluinhaar
Marjan Klaassen
Mark Gaal

 

Foto's:

Spandoek en de F1 met de BWF tattoo's   Team Snelzoeker