Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwart-Wit’63 wint oefenduel

24 februari 2020 9:30

Vanwege de voorjaarsvakantie was er zaterdag geen competitieprogramma.

Vanwege de voorjaarsvakantie was er zaterdag geen regulier competitieprogramma. Zwart-Wit’63 speelde daarom een oefenwedstrijd in en tegen ’t Harde. ’t Harde speelt momenteel in de vierde klasse D maar bezit daar een mooie 3e plaats. Het klasseverschil was de eerste helft duidelijk aanwezig en de Harderwjikers wisten dan ook met de rust een 1-3 voorsprong te pakken. Voor de ploeg van trainer Werner Pluim scoorden Fabian van Panhuis, Martijn Smits en Sabir Aheddouch. Namens ’t Harde wist Youri van Boven tegen te scoren.

Na rust was het spelbeeld meer gelijk. In de tweede helft waarin de kansen zeer spaarzaam waren, was Zwart-Wit’63 nog wel iets beter maar alleen ’t Harde wist nog via Bram van der Worp een doelpunt te maken. Eindstand derhalve 2-3.

Een oefenwedstrijd waarin diverse spelers weer speelminuten konden krijgen. Zwart-Wit’63 bereidt zich aankomende weken verder voor op de hervatting van de competitie. Op 7 maart staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen de nummer 4, Terschuurse Boys, op het programma.