Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwart Wit'63 zet Van Dam-bokaal in de prijzenkast

25 augustus 2019 17:45

Zwart-Wit’63 is winnaar geworden van de zevende Gerrit van Dam Bokaal.

Zwart-Wit’63 is winnaar geworden van de zevende Gerrit van Dam Bokaal, het toernooi in Ermelo. De Harderwijkse derdeklasser won met 2-0 van VVOP en had dinsdag al met 1-3 van gastheer FC Horst gewonnen.

De ploeg van trainer Werner Pluim kwam na 27 minuten op voorsprong via een strafschop van Bart Mous, die werd gegeven na gevaarlijk spel tegen Jordy Ernsten. Aan het eind van de tweede helft maakte Martijn Smits er 2-0 van.

FC Horst won met 5-1 van Hierden, dat grotendeels met spelers uit de B-selectie aantrad en bij rust 0-1 voor stond. Voor FC Horst scoorden Paul van Prehn, Dennis Folkers, Floris Groenewold, Amer Torkmani en René Lubbersen.

Eindstand: 1. Zwart Wit'63, 2. FC Horst, 3. VVOP, 4. Hierden.