Wedstrijdverslag Zwart-Wit'63 - Prins Bernard

14 september 2020 13:30

Door de TC

Zwart Wit’63 - Prins Bernhard

In de laatste poule-wedstrijd van de beker moest Zwart Wit’63 thuis aantreden tegen 4e-klasser Prins Bernhard uit Uddel. In punten stond Zwart Wit’63 gelijk met BAS, dus zeer waarschijnlijk zou het doelgemiddelde bepalen wie verder zou bekeren. Het klasseverschil tussen Zwart Wit’63 en Prins Bernhard was vanaf de 1e minuut groot. Na 20 minuten had Zwart Wit’63 al 0 4-0 voor kunnen staan, maar pas in de 27e minuut viel het eerste doelpunt. Fabian van Panhuis opende de score en vanaf dat moment leek de ban gebroken. In de 31e minuut verdubbelde Martijn Smits de score. Op slag van rust maakte Marchello Besselsen het mooiste doelpunt van de middag. Met een met veel gevoel gestifte bal liet hij de keeper kansloos: 3-0. Dit was gelijk de ruststand en dit was een magere afspiegeling van de verhoudingen in het veld.

De 2e helft leek op de 1e helft. De eenzijdige wedstrijd speelde zich vooral af op de helft van Prins Bernhard. In de 54e minuut maakte Martijn Smits met zijn 2e doelpunt van de middag de 4-0. Na dit doelpunt kabbelde de wedstrijd voort, maar gelukkig viel er in de laatste fase toch nog wat te genieten. In de 78e minuut maakte Jordy Ernsten de 5-0 en in de 83e minuut zette Justin Franken de 6-0 eindstand op het scorebord. Omdat BAS slechts met 2-0 van WZC won, bekert Zwart Wit 63 verder.

Opstelling: Stijn van de Belt, Sander Bruinink, Dave van der Sluis, Justin Franken, Ricardo Westerink, Mike Jansen, Mounir el Ablak(60e minuut Jordy Ernsten), Sabir Aheddouch(75e minuut Nuij Visser), Fabian van Panhuis, Martijn Smits, Marchello Besselsen(46e minuut Bart Mous)