Wedstrijdsecretaris gezocht!

Wedstrijdsecretaris gezocht!

17 mei 2021 15:15


Help de club mee!

!WEDSTRIJDSECRETARISSEN GEZOCHT!

 
 Iedereen vindt het fantastisch om onze kinderen op zaterdagen te zien spelen. Echter gaat hier achter de schermen wel het een-en-ander aan vooraf. De velden, kleedkamers en teams dienen ingedeeld te worden en hier hebben wij voor onze jeugd hulp bij nodig!
 
Wij zoeken voor het seizoen 2021/2022 een wedstrijdsecretaris voor de jeugdwedstrijden, ter ondersteuning van ons huidig team. Je gaat het dus niet alleen doen, maar samen met andere enthousiaste vrijwilligers! Jij zal er voor zorgen dat iedereen op de zaterdagen een plekje heeft om te voetballen.
 
Wil jij onze club ondersteunen met het invullen van deze functie? Het kost je gemiddeld ongeveer 1 uur per week en je zal ondersteund worden door de huidige vrijwilligers. Het grooste gedeelte van deze functie kan je thuis achter je PC of Laptop uitvoeren.
 
 
Wil je meer informatie over deze vacature? Mail dan even naar info@zwartwit63.nl of stuur een berichtje via Facebook, dan leggen wij uit wat er verwacht wordt en hoe het takenpakket eruit ziet!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!