Voorbeschouwing Zwart-Wit '63 - vv Veenendaal

Voorbeschouwing Zwart-Wit '63 - vv Veenendaal

Zwart Wit '63 1

0 - 0

Veenendaal 1

Competitie

3e klasse B

Datum

26 september 2020 14:30

Accommodatie

Sportpark Parkweg
Parkweg 0
3842 AD
Harderwijk
tel. 0341-412659

20200926_Zwart_Wit_-_Veenendaal_Affiche.jpg

Het bestuur van Zwart-Wit ’63 en onze (hoofd)sponsors Vincent Kok Schilderwerken, Steengoed voor buiten, Beach Hotel Bar & Kitchen Monopole, Inter Metals GmbH en wedstrijd- en balsponsor Van Der Hoek Makelaardij heten u aanstaande zaterdag graag weer van harte welkom in het Parkweg Stadion.

Er staat dan eindelijk weer een thuiswedstrijd van het Eerste in de competitie op het programma! We hebben daar lang naar uitgekeken. Vorige week ging het competitieseizoen 20/21 voor ons vlaggeschip van start tegen SKV in Wageningen. We namen na een razendspannend duel waarin van alles gebeurde een zwaarbevochten puntje mee naar huis. Gelet op het spelbeeld was een gelijkspel uiteindelijk wel een terechte uitslag.

Zaterdag bijten we thuis het spits af tegen Veenendaal. Vorig jaar wonnen we uit in Veevendaal met 1-3 (goals Jordy Ernsten en tweemaal Mustafa Kalkan). Van de return is het daarna niet meer gekomen. Veenendaal heeft dit seizoen een goede oefencampagne achter de rug en met drie flinke overwinningen doorliep het ook overtuigend de poulefase van het bekertoernooi. De Veenendalers wonnen hun eerste competitieduel vorige week overtuigend met 3-0 van het toch altijd lastige Stroe. Het onderstreepte daarmee meteen de ambities om door te stomen naar de tweede klasse.

De technische comissie van Veenendaal is daarom ook druk geweest deze zomer en er zijn veel nieuwe gezichten in het elftal te zien. Onder andere de aanvalslinie werd met twee nieuwe spitsen versterkt. De vereniging wist bovendien Tommie Gesgarz (voormalig speler van NEC) aan zich te binden. De trainer speelt bij voorkeur in een 5-3-2 systeem en ziet graag voetbal met veel beweging. Dat zou zaterdag een leuk potje moeten opleveren. Gesgarz onderstreept de clubambitie maar realiseert zich ook dat we in een competitie-indeling zitten waar veel teams aan elkaar gewaagd zijn en waar je wel zes of zeven teams tot de kampioenskandidaten kan rekenen.

De krachtverschillen zijn dus klein en dan komt het er op aan dat je als team alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt. Het is dan mooi om te zien dat bij het Eerste ook dit seizoen weer jongens uit de jeugd zijn aangesloten die gretig en met enthousiasme aan het ballen zijn.

Zoals gezegd, we hebben lang uitgekeken naar dit duel, we zijn enorm benieuwd... Wij nodigen u als sponsors van harte uit om ook weer gezellig een potje voetbal van het Eerste te komen kijken.

Een fijne wedstrijd gewenst!

Het Bestuur

 

Nota Bene: voorafgaand aan de wedstrijd zal er een minuut stilte worden gehouden als eerbetoon aan Renger Haagswoud, die afgelopen zomer is overleden. Vrijwel iedereen binnen onze vereniging kent Renger als een betrokken vrijwilliger die veel voor onze club betekend heeft.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!