Black&White Fighters actie!

Black&White Fighters actie!

8 april 2021 17:00


Helaas hebben we dit jaar met onze supportersvereniging Black & White Fighters vanwege Corona geen leuke activiteiten voor jullie kunnen organiseren.

Hoi Black & White Fighters,

Helaas hebben we dit jaar met onze supportersvereniging Black & White Fighters vanwege Corona geen leuke activiteiten voor jullie kunnen organiseren. Geen uitjes met de bus, geen knallend vuurwerk, geen doorloopavonden en geen aanmoedigingsacties voor ons eerste elftal. 

Daarom hebben we besloten om alle bestaande BWF leden een leuk presentje te geven in de vorm van een speciale BWF-bidon (limited edition!) en stoere tatoeages.

We zullen zaterdag 10 april vanaf 10 uur tot 13 uur aanwezig zijn op het sportpark om de leden de presentjes te overhandigen. Ben je lid, kom dan zaterdag even langs om je presentje op te halen!!

We hopen dat jullie hier veel plezier van hebben!

Ben je geen lid maar wil je wel lid worden, dan ontvang je zaterdag bij inschrijving direct als welkomstgeschenk de bidon en tatoeages!!

Voor volgend seizoen hopen we dat we weer volop kunnen genieten van het voetbal bij onze club! Wij zullen als BWF er dan weer voor zorgen dat het een knallend jaar wordt met heel veel leuke activiteiten voor jong en oud. 

Tot zaterdag!! 

Sportieve groeten van de BWF!

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!