VTT Toernooi groot succes!

5 juli 2021 11:30

-

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP JO9 GAAT NAAR FC LISSE!!

Afgelopen zaterdag werd in Harderwijk bij Zwart Wit’63 het Nederlands Kampioenschap voor de JO9 gehouden. Maar liefst 48 teams uit heel Nederland gingen de strijd aan.

Dit kampioenschap wordt georganiseerd door het VTT. Het VTT (Voetbal Talenten Toernooi) is een hoogkwalitatief en landelijk jeugdtoernooi.

FC LISSE is daarbij Nederlands Kampioen geworden op het NK voor JO9 teams door AS’80 uit Almere te verslaan in de finale.

De derde plaats ging naar het Haarlemse Koninklijke HFC.
Niet alleen in Categorie I werd er in de middag om het Nederlands Kampioenschap gestreden.

Er was ook succes in Categorie II, III en IV waarin teams speelden om de titel. Nederlands Kampioen in de categorie II werd knap AFC’34 uit Alkmaar. En in de categorie III liet DZOH uit Emmen zich tot Nederlands Kampioen bekronen. Kampioen categorie IV tenslotte werd RKDEO uit Nootdorp.

We kijken met trots terug op een zonnig en uitstekend verlopen toernooi waarbij we hebben genoten van de prachtige wedstrijden!

Wij willen hierbij ook de vele vrijwilligers bedanken voor hun steun en natuurlijk Wim voor de schitterende foto's die ook op onze Facebook pagina zijn geplaatst!