60 jarig jubileum Zwart-Wit'63 - https://www.zwartwit63.nl/

60 jarig jubileum Zwart-Wit'63

60 jarig jubileum Zwart-Wit'63

Zwart-Wit ’63 bestaat volgend jaar 60 jaar. Dat gaan we groots vieren! Zet 17-20 mei 2023 alvast in je agenda. Want dan pakken we uit met een spetterende jubileumweek. Met vette activiteiten voor jong en oud.

Wat dacht je van iedere avond live muziek in een grote feesttent? En een bezoek van FC Rebellen? Met in hun gelederen onder andere Andy van der Meijde, Glenn Helder, Jean-Marie Pfaff en John de Wolf. Zij geven een clinic aan de jeugd. En spelen een wedstrijd tegen een team van Zwart-Wit ’63.

De jubileumcommissie is druk bezig met het samenstellen van het programma. Hou deze pagina en onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.

Om alle activiteiten mogelijk te maken kan de jubileumcommissie nog wel wat geld gebruiken. En daarom organiseren we op zaterdag 22 april 2023 in de haven van Harderwijk de Duck-To Eendjesrace. We laten maar liefst 4800 badeendjes te water. Elk eendje maakt kans op mooie prijzen! Klik voor meer informatie hierover op onderstaande links:

- Bekijk hier het programma van 60 jaar Zwart-Wit! 


- Koop nu jouw loten voor de Duck-To Eendjesrace

- Bekijk het team van de FC Rebellen

- Doneer een rondje voor de feesttent

- Shop onze Jubileum Stormparaplu!  Bekijk ook onze jubileum Hoody of Zoody! De Hoody's en Zoody's zijn nu verkrijgbaar in diverse volwassen- en kindermaten. Passen en bekijken kan in de kantine. Mail je bestelling naar jeugdactiviteiten@zwartwit63.nl en vermeld je naam, telefoonnummer en je gewenste maat(en).


Jubileum_Hoody.png


jubileumlogo.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!