Gebruiksregels Kleding

 

Verenigingskleding Zwart-Wit ’63 september 2017 


Tijdens de wedstrijden kunnen spelers per team gebruik maken van sponsorkleding. Deze bestaat altijd uit een Zwart-Wit ’63 wedstrijdtenue en soms zijn er door een sponsor van Zwart-Wit `63 trainingspakken en/of tassen beschikbaar gesteld, maar dit verschilt nog per team. Wanneer een speler zo`n trainingspak en/of tas in gebruik heeft, is het van belang te weten dat de kleding en tas eigendom van de vereniging zijn en aan het einde van het seizoen weer ingeleverd moeten worden. De trainingspakken dienen alleen gebruikt te worden op wedstrijddagen en niet in de vrije tijd. Tassen mogen gebruikt worden op wedstrijd- en trainingsdagen. Het wedstrijdtenue krijgt een speler voor aanvang van de wedstrijd in de kleedkamer uitgereikt. Het is de bedoeling dat een team alle tenues samen wast om kleurverschil te voorkomen. Buiten de wedstrijd mag het tenue absoluut niet gedragen worden. 


Helaas komt het vaak voor dat kleding beschadigd is of heel vies wordt ingeleverd. Natuurlijk hebben we te maken met gebruiksartikelen en dan kan er wat stuk gaan, maar soms zijn beschadigingen van dien aard dat deze niet op een voetbalveld gebeurd zijn of hebben niets met voetbal te maken. Denk hierbij aan gaten in de broek zo groot als een ei door slidings gemaakt op een stenen veld, brandgaten in broek of jas van het roken of tassen die van binnen beschimmeld zijn. Vervanging van deze spullen kost per jaar honderden euro`s en is eigenlijk onnodig als iedereen zuinig is op de sponsorkleding. 

Om beschadigingen in beeld te krijgen is er een registratiesysteem. In dit systeem houden we bij welke speler welke kleding in gebruik heeft en aan het eind van het seizoen wordt deze kleding gecontroleerd op buitensporige beschadigingen. 


Wanneer er, door beschadiging, nieuwe spullen besteld moeten worden zullen we dit bij de speler of diens ouder(s)/verzorger(s) verhalen. Kosten zijn: 

  • beschadiging trainingsbroek € 27,50 

  • beschadiging trainingsjasje € 27,50 

  • beschadiging tas € 30,00 

Voor het onderstaande stellen we het betreffende team aansprakelijk: 

  • kwijtraken van wedstrijdshort € 15,00 

  • kwijtraken van wedstrijdshirt € 42,00 


Dit geldt in alle gevallen, zoals bij kwijtraken tijdens het seizoen, uitlenen e.d. De kosten hiervoor dienen direct te worden betaald, dus niet aan het eind van het seizoen. 

De bedragen die hierboven vermeld staan, zijn ook de werkelijk bedragen die nodig zijn om de kleding te vervangen compleet met nummer en logo. 

Een sponsor betaalt veel geld om onze spelers er mooi bij te laten lopen; laten we er zuinig op zijn met z`n allen! 


Let op: 

  • soms heeft kleding en/of een tas een (kleine) beschadiging bij het uitdelen. We hebben dit dan genoteerd zodat aan het einde van het seizoen daarover geen misverstanden ontstaan. De teamleider heeft een lijst ontvangen dus bij vragen, of een beschadiging genoteerd staat op de lijst, kunt u zich eerst tot hem/haar wenden. 

  • wedstrijdtenues worden alleen tijdens het voetballen gebruikt; beschadiging vergoedt de vereniging. Echter kwijtraken is voor rekening van het team. 


Bij overige vragen of melding van beschadiging kunt u een bericht sturen naar: kledingzwartwit63@gmail.com


Aanschaffen Zwart-Wit'63 kleding 

Teamkleding

Het is niet toegestaan dat teams op wedstrijddagen rondlopen in teamkleding (inloopshirts, tassen, trainingspakken etc) welke niet via de club zijn aangeschaft. U heeft de volgende mogelijkheden om deze aan te schaffen:

  • Wanneer het gaat om het sponsoren van een team dan dient u zich te melden bij de sponsorcommissie: Edwin Granneman via sponsoring@zwartwit63.nl

  • Is er geen sponsor beschikbaar maar wilt u collectief bijvoorbeeld inloopshirts of trainingspakken aanschaffen via de club, neem dan contact op met het winkeltje of via zwartwit@hagenbos.nl

Privé

Mocht u of uw kind het leuk vinden om in de vrije tijd in eenzelfde tenue te lopen als de teamkleding dan kan dit! De tenues zijn te bestellen in het Zwart-Wit winkeltje of via zwartwit@hagenbos.nl
Leden van Zwart Wit'63 ontvangen 10% korting. Ook de voetbalkousen zijn te koop in het Zwart-Wit'63 winkeltje