Overzicht

Verslag AGOVV – Zwart-Wit’63

Auteur: Webmaster/maandag 11 februari 2019/Categorieën: Algemeen, Jeugd, Senioren

Verslag AGOVV – Zwart-Wit’63

AGOVV – Zwart-Wit’63

Na de zeperd tegen SDS’55 had Zwart-Wit’63 wat goed te maken. Dat moest gebeuren in de uitwedstrijd tegen AGOVV. Na een goed begin van de competitie is AGOVV helemaal weggezakt en moet nu zelfs op gaan passen niet in degradatienood te komen. En vanaf het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter werd duidelijk waarom AGOVV op dit moment zo laag staat. Zwart-Wit’63 was werkelijk op alle fronten beter dan AGOVV. Al na een paar minuten had Zwart-Wit’63 een penalty moeten krijgen na een overtreding op aanvoerder Bart Mous. In het eerste kwartier was Zwart-Wit’63 al een paar keer dicht bij een doelpunt, terwijl AGOVV daar eigenlijk niets tegenover kon stellen. In de 22e minuut was het spits Maik Verhoef die de score opende. De bal viel ineens voor zijn voeten en vanaf 20 meter schoot hij de bal onhoudbaar hoog in het doel: 0-1. Aan het spelbeeld veranderde niets. Zwart-Wit’63 had de bal en AGOVV liet zich inzakken. In de 37e minuut werd Nuij Visser door Jordy Ernsten diep gestuurd. De voorzet van Nuij Visser werd door Maik Verhoef keurig klaar gelegd voor Martijn Smits en die schoof de bal laag in het doel: 0-2. Eén minuut later werd de wedstrijd al beslist toen Maik Verhoef een assist van Eric Jansen omzette in een doelpunt: 0-3. Mocht er nog twijfels zijn over een goede afloop voor Zwart-Wit’63, dan werd die twijfel vlak na het 3e doelpunt weggenomen. De linksback schopte uit frustratie Ricardo Westerink neer en kon met een rode kaart vertrekken. Na de prima eerste helft van Zwart-Wit’63-zijde gingen beide ploegen met een 0-3 stand rusten.

De 2e helft was beduidend minder dan de 1e helft. Zwart-Wit’63 had de bal, maar het tempo lag veel te laag. AGOVV zakte nog verder in en had als doel de schade zoveel mogelijk te beperken. Dat lukte vrij aardig, tot de 66e minuut. Nuij Visser stond weer aan de basis van het doelpunt en dit keer was het Jordy Ernsten die op het scorebord kwam: 0-4. Ondanks het lage tempo kreeg Zwart-Wit’63 diverse mogelijkheden om een grote uitslag neer te zetten, maar het was erg slordig in de afwerking. In de 75e minuut kon AGOVV iets terug doen. Na een foutje in de verdediging van Zwart-Wit’63 kon de spits van AGOVV de eer redden voor de gastheren: 1-4. In het laatste kwartier veranderde er verder niets. Uiteindelijk een prima en terechte overwinning voor Zwart-Wit’63. Het enige verwijt dat gemaakt kon worden, is dat er niet een grotere uitslag werd neergezet. Maar na het slechte resultaat tegen SDS’55 een prima reactie van het elftal.

Opstelling: Stijn van de Belt, Ricardo Westerink, Dave van de Sluis, Reijer Roelofsen, Tom van Wijk, Jordy Ernsten(72e minuut Jan van Bijsteren), Bart Mous(72e minuut Maurice van Plateringen)Eric Jansen, Maik Verhoef(46e minuut Mike Jansen), Martijn Smits, Nuij Visser

Print

Aantal views (176)/Reacties (0)

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x

vul bij je bestelling de couponcode in: zwartwit

 

Zoeken in nieuws, resultaat links
Agenda
Hoofdsponsoren
Please Go to Settings and Configure Slideshow