Overzicht

Verslag Teuge - Zwart-Wit’63

Auteur: Webmaster/zondag 30 september 2018/Categorieën: Algemeen, Jeugd, Senioren

Verslag Teuge - Zwart-Wit’63

Onder leiding van scheidsrechter Jansen uit Apeldoorn werd er zaterdagmiddag op een zonnig sportpark De Dulmer afgetrapt voor de wedstrijd Teuge – Zwart-Wit’63. Voor Zwart-Wit’63 was het zaak om de eerste punten van het seizoen binnen te halen.

 

Die opdracht leek ook goed in de hoofden van de spelers te zitten. Het eerste kwartier was Zwart-Wit’63 de bovenliggende partij, maar de doelman van Teuge kon niet echt aan het werk worden gezet. Aan de andere kant kreeg Teuge twee kansen uit standaard situaties. Bij een corner kwam de bal op de paal en even later bij een vrije trap was er een fraaie redding van doelman Stijn van de Belt nodig om het doel schoon te houden. Na een kwartier kreeg Teuge het betere veldspel. De tot dan toe sterk spelende Mounir el Ablak kreeg van de pietluttige arbiter in korte tijd 2 gele kaarten, waarvan minimaal 1 zeer discutabel was. Hierdoor moest Zwart-Wit’63 vanaf de 34e minuut het met een man minder doen.

Vlak voor rust waren er nog twee grote kansen voor Teuge. Een teruggetrokken bal werd hard over geschoten en in de blessuretijd werd een corner net naast de paal geschoten door Teuge.

 

In de rust werd er gewisseld door coach Remko Ahrens. Quintin Slagtand bleef in de kleedkamer achter en Fabian van Panhuis kwam voor hem in de plaats. Het eerste kwartier na rust was het niet te zien dat Teuge een man meer op het veld had staan. Alleen moest Jan van Bijsteren nog wel een keer een bal van de lijn halen bij een afstandschot.

 

Vanaf de 61e minuut ging het echter fout. Door een dekkingsfout moest Jordy Ernsten aan de handrem trekken in het strafschopgebied wat een strafschop opleverde, welke Dave Bijsterbosch netjes afrondde. Vijf minuten later was het weer raak. Nu was het Ricardo Westerink die zijn tegenstander vasthield waardoor de bal weer op de stip ging. Dave Bijsterbosch scoorde opnieuw hoewel Stijn van de Belt er nog wel met een hand aan zat. De kopjes gingen hangen en de 3-0 door Berend Pas werd wel heel makkelijk weggegeven. Door het inbrengen van Michael Roelofsen en wat opportunistischer spel, kwam er wel wat meer druk naar voren op het doel van Teuge. Dit leidde eerst in de 73e minuut tot twee grote kansen op rij waarbij eerst een schot van Fabian van Panhuis van de lijn werd gehaald en daarna een inzet van Jan van Bijsteren ook op de doellijn werd gered. Zwart-Wit’63 verdiende op dat moment een goal.

 

En die kwam ook toen Mike Jansen aanzette voor een rush die op de achterlijn eindigde. Zijn voorzet werd simpel door Michael Roelofsen ingetikt. Hierna probeerde Zwart-Wit’63 nog met een alles of niets offensief de aansluitingstreffer te krijgen, maar had hierbij geen geluk. Een vrije bal van Mike Jansen ging nog net naast.

 

Al met al een valse start van Zwart-Wit’63 in de competitie. Komende wedstrijden tegen Vios Vaassen en Otterlo zullen de eerste punten binnengehaald moeten worden.

 

Opstelling: Stijn van de Belt, Jordy Ernsten, Dave van der Sluis (80e minuut Christijn Geerlings), Ricardo Westerink, Mounir el Ablak, Eric Jansen, Bart Mous (65e minuut Michael Roelofsen), Jan van Bijsteren, Mike Jansen, Quintin Slagtand (46e minuut Fabian van Panhuis), Maurice van Plateringen

Print

Aantal views (564)/Reacties (0)

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x

vul bij je bestelling de couponcode in: zwartwit

 

Zoeken in nieuws, resultaat links
Agenda
«juni 2019»
zomadiwodovrza
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Hoofdsponsoren
Please Go to Settings and Configure Slideshow