Overzicht

Voorbeschouwing Zwart Wit ’63 - Hoevelaken

Auteur: Webmaster/vrijdag 7 december 2018/Categorieën: Algemeen, Jeugd, Senioren

Voorbeschouwing Zwart Wit ’63 - Hoevelaken

Voorbeschouwing Zwart Wit 63 - Hoevelaken

 

Het bestuur van Zwart-Wit 63 en onze hoofdsponsors, Beach Hotel Bar & Kitchen Monopole en Inter Metals GmbH, heten onze bezoekers zaterdag graag van harte welkom op ons mooie sportpark. Speciaal welkom ook voor scheidsrechter Hogeweide, de pers en het Zwart-Witte legioen.

 

We spelen zaterdag tegen Hoevelaken de laatste thuiswedstrijd dit jaar. Volgende week spelen we tegen nieuwkomer Advendo het laatste duel voor de winterstop. Dit zijn twee cruciale duels. Maar om te beginnen treffen we eerst de nummer 10 op de ranglijst Hoevelaken. Door onze 6e plek lijkt er misschien sprake van een duidelijk niveauverschil, maar het cijfermatige verschil is maar vier puntjes. Bij zon klein verschil mag je gerust van een zespuntenduel spreken. Hoevelaken zal toch een beetje ongerust naar onder kijken en zal erop gebrand zijn het verschil tot een puntje terug te brengen. Wij schudden bij een overwinning voorlopig een concurrent af en we kunnen dan voorzichtig ook weer naar boven gaan kijken. Als we dan volgende week van Advendo weten te winnen

 

Hoevelaken is in de zomer wat ervaren en goede spelers kwijtgeraakt en kende een moeizame seizoensstart doordat het te lang incompleet was. Met de instroom van jonge talenten staat er wel weer een degelijk team. Trainer Oussoren, bezig met zijn derde seizoen bij Hoevelaken, wil daarom eigenlijk in de bovenste helft meedraaien. De roodwitten weten alleen met 12 treffers uit 10 duels maar moeilijk het net te vinden. Dat geldt ook voor ons. Vorig seizoen scoorden we in de competitie totaal 57 keer en we staan nu, bijna halverwege het seizoen, net als Hoevelaken op 12 treffers. We hebben er veel vertrouwen in onze mannen van het Eerste daar zaterdag wat aan gaan doen. Afgaande op de cijfers moeten we onszelf gewoon favoriet voor de overwinning noemen.

 

In de afgelopen twee seizoenen wonnen wij drie van de vier duels tegen Hoevelaken. Dit seizoen is Hoevelaken in thuiswedstrijden haast niet te kloppen, maar in uitwedstrijden laten ze een heel ander beeld zien. Het team heeft sinds 29 september, toen het met 0-2 in Wekerom tegen SDS haar enige uitoverwinning behaalde, verder in geen enkel uitduel meer een punt gepakt. Daar staat tegenover dat wij het zelf thuis wisselvallig doen. Met de regelmaat van een klok hebben we de thuisduels om en om verloren en gewonnen. Het laatste thuisduel verloren we overigens, dus volgens het vertrouwde ritme zou het zaterdag weer tijd zijn voor een overwinning (v,w,v,w,v,). Maargoed, aan gechoochel met statistiekjes hebben we niks, de jongens moeten het op het veld gewoon doen natuurlijk en dat begint met een goede wedstrijdfocus en inzet.

 

We zagen vorige week tegen Terschuurse Boys een strijdbaar team dat ook als het wat moeizaam loopt in staat is om er nog een flinke schep bovenop te doen en zo af te dwingen dat de wedstrijd de goede kant op kantelt. Op die manier moet er steeds hard gewerkt worden voor de punten, en daar is niks mis mee. Hoe het ook weer loopt zaterdag, we willen in ieder geval graag zien dat er weer wordt geknokt. We hebben dan alle vertrouwen in de goede afloop.

 

Een fijne en sportieve wedstrijd gewenst! Het Bestuur

Print

Aantal views (173)/Reacties (0)

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x

vul bij je bestelling de couponcode in: zwartwit

 

Zoeken in nieuws, resultaat links
Agenda
«mei 2019»
zomadiwodovrza
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
Hoofdsponsoren
Please Go to Settings and Configure Slideshow