Overzicht

Voorbeschouwing Zwart-Wit’63 – SDS ‘55

Auteur: Webmaster/woensdag 30 januari 2019/Categorieën: Algemeen, Jeugd, Senioren

Voorbeschouwing Zwart-Wit’63 – SDS ‘55

Voorbeschouwing Zwart-Wit’63 SDS 55

 

Het bestuur van Zwart-Wit 63 en onze hoofdsponsors, Beach Hotel Bar & Kitchen Monopole en Inter Metals GmbH, heten onze bezoekers uit Wekerom zaterdag graag van harte welkom op ons mooie sportpark. Speciaal welkom ook voor scheidsrechter Letschert, de pers en het Zwart-Witte legioen.

 

Als de weergoden meewerken, treden we zaterdag aan tegen de nummer 11 van de competitie SDS (Sterk Door Samenwerking). Trainer Marcel van de Hoop (51) is bezig met zijn derde en laatste seizoen bij de groenwitten. Hij draagt aan het einde van het seizoen het stokje over aan Ronald Tulen, die we kennen van zijn trainerschap bij Terschuurse Boys. Van de Hoop zal niet met een degradatie afscheid willen nemen maar zijn team zit op dit moment wel in de gevarenzone.

 

Het seizoen verloopt voor de Wekerommers wisselvallig en we vinden dit daarom een wat lastig in te schatten tegenstander. De ploeg morste bijvoorbeeld twee punten tegen nummer laatst Barneveld (1-1) en het verloor van nummer een-na-laatst Rood-Wit58. Daar staat tegenover dat het in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen AGOVV weer overtuigend en met een mooie teamprestatie met 4-2 won. Bovendien won SDS55 in de heenwedstrijd ook van ons. Wij waren toen niet effectief in de afronding. In een matige wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende, scoorde SDS in de slotminuten de 1-0. We hebben daarom wat recht te zetten tegen SDS, vinden wij.

 

We hebben thuis nog nooit verloren van de Wekerommers. Dat klinkt goed, maar we moeten daar meteen bij zeggen dat we de ploeg deze eeuw slechts vier keer eerder ontmoetten. De twee uitwedstrijden verloren we en de twee thuiswedstrijden wonnen we. Wat dit seizoen opvalt is dat SDS op eigen terrein moeilijk te kloppen is. Het behaalde maar liefst 12 van de totaal 14 punten in haar thuiswedstrijden. Daar staat tegenover dat het team nog steeds op haar eerste uitoverwinning wacht. Het kwam in zeven uitduels slechts tot twee gelijke spelen en produceerde maar drie doelpuntjes.

 

Op basis van deze statistiek zou je zeggen dat we zaterdag absoluut niet mogen verliezen. Wij zitten bovendien in een goede flow. We zijn vier wedstrijden op rij ongeslagen en we hebben ons netjes in de subtop genesteld, waarin we volop met CJVV en VIOS strijden om de derde plek. VIOS mag zaterdag aantreden tegen koploper Nieuwland. Als we er van uitgaan dat we zaterdag doen wat we moeten doen, dan zouden we wel eens goede zaken kunnen doen. Maar ja, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, voetballen is een onvoorspelbaar spelletje, dat bewees de afgelopen Klassieker maar weer eens. We vinden de wedstrijd zaterdag daarom minstens even spannend

 

Een fijne wedstrijd gewenst! Het Bestuur

Print

Aantal views (223)/Reacties (0)

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x

vul bij je bestelling de couponcode in: zwartwit

 

Zoeken in nieuws, resultaat links
Agenda
Hoofdsponsoren
Please Go to Settings and Configure Slideshow