Overzicht

ZWART-WIT ’63 – HULSHORST

Auteur: Webmaster/donderdag 12 april 2018/Categorieën: Algemeen, Senioren

ZWART-WIT ’63 – HULSHORST

ZWART WIT 63 HULSHORST

 

Het bestuur van Zwart-Wit 63 en onze hoofdsponsors, Hotel Café Restaurant Monopole en Inter Metals GmbH, heten onze tegenstander aanstaande zaterdag graag van harte welkom op ons mooie sportpark. Speciaal welkom ook voor scheidsrechter Taflan uit Deventer, de pers en natuurlijk het Zwart-Witte legioen.

 

De derby met onze roodwitte vrienden uit Hulshorst staat op het programma zaterdag. Een geduchte tegenstander...  De mannen uit Hierden-Oost hebben in hun degradatiestrijd de mouwen opgestroopt en hebben op die manier de laatste drie duels de volle negen punten binnengesleept. Het team steeg zo van de laatste plaats naar de net veilige 11e plaats. De roodhemden haalden in hun succesvolle reeks onder andere een dikke, rode streep door de laatste kampioensambities van Batavia. Met het nodige kunst- en vliegwerk wonnen ze met 1-0 van de toenmalige numer twee, die toen nog koploper Uncium op de hielen zat. Door deze goede reeks doet Hulshorst zelfs volop mee voor promotievoetbal via de derde periode en daar zullen ze alles voor doen. We zijn gewaarschuwd!

 

We letten bij onze tegenstander met net iets meer aandacht op de prestatie van Eric Jansen. De 29 jarige, rechtsbenige middenvelder maakt komend seizoen namelijk de overstap naar Zwart Wit. Het is een begrijpelijke en meer dan uitstekende keuze van Jansen om naar onze mooie vereniging te komen. We zitten er wat zijn inzet betreft zaterdag alleen wel een beetje dubbel in: we zijn benieuwd of hij laat zien dat hij een aanwinst is, maar hebben natuurlijk liever niet dat hij er drie in mikt. Nou ja, hoe dan ook succes Eric.

 

Onze jongens moeten oppassen dat het seizoen niet een beetje als een nachtkaars uitgaat. Vorige week hoopten we uit tegen Terschuurse Boys met een derde overwinning op rij een mooie stap op de ranglijst in de derde periode te zetten. Helaas moesten onze jongens toen een bittere pil slikken. Terschuurse Boys walste genadeloos over ons heen. Het is dat we met drie goals uit dode spelmomenten de boel nog een beetje konden camoufleren (goede kopgoal van Geerlings uit een corner, Jansen tweemaal, met penalty en vrije trap). Maar eerlijk is eerlijk, het liep eigenlijk gewoon voor geen meter. Maarrr... voetbal is ook een spel van mentale weerbaarheid. Wie nooit opgeeft, leert dat je soms een onverwachtse herkansing krijgt. Kijk maar naar AS Roma deze week. Nou willen we ons Eerste niet helemaal met AS Roma vergelijken, maar het gaat om het principe. Met zoveel ploegen die tegen degradatie knokken, kan het balletje bovendien raar rollen. Wij hebben daarom nog helemaal geen streep door de derde periode gezet. Wie weet, als we zaterdag winnen...

 

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat de jongens ons weer eens trakteren op een leuke pot voetbal. Ze hebben deze week namelijk goed getraind en we hebben vernomen dat ze er alles aan gaan doen om de domper van vorige week weg te poetsen. De clash met onze buren is een uitgelezen kans om dat te doen. In de uitwedstrijd tegen Hulshorst waren wij de (iets) betere ploeg en we wonnen terecht met 2-3. We moeten daar wel bij zeggen dat het vlak voor tijd nog spannend werd toen Hulshorst de aansluitingstreffer maakte. Sinds de winterstop laten we gelukkig zien dat we een voorsprong ook over de streep kunnen trekken. De derbyambiance zal onze jongens ook net dat kleine zetje in de rug geven. We verwachten dat er veel volk komt kijken, uit beide kampen, en dat geeft natuurlijk wat extras. De Black & White fighters hebben een speciale sfeeractie in petto en voor de zwartwitte kids is er een springkussen geregeld. Aan de sfeer zal het dus zeker niet liggen. Kortom, we kijken weer met veel voorpret uit naar zaterdag!

 

Oh ja, we willen u er nog wel even aan herinneren dat u geen alcoholische versnapering op de zittribune of langs het veld mag gebruiken. U ben na afloop van de wedstrijd van harte welkom in onze gezellige kantine.

Print

Aantal views (1202)/Reacties (0)

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x

vul bij je bestelling de couponcode in: zwartwit

 

Zoeken in nieuws, resultaat links
Agenda
«maart 2019»
zomadiwodovrza
242526272812
3456789
1011121314
16-3-2019 17:00
2427

Doorloopavond 16 maart met Hollandse Avond

Het is wel weer eens tijd voor een feestje dachten wij! Daarom hebben wij op 16 maart weer een heerlijke doorloopavond georganiseerd. Thema: Hollandse Avond!
Lees meer
1516
17181920212223
24252627282930
31123456
Hoofdsponsoren
Please Go to Settings and Configure Slideshow