Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwart-Wit'63 wint openingswedstrijd in extremis

27 september 2021 12:30

Een treffer in blessuretijd van Fabian van Panhuis leverde de eerste 3 punten op in deze competitie.

Afgelopen zaterdag heeft Zwart-Wit'63 de openingswedstrijd tegen sc Hoevelaken op het nippertje in winst weten om te zetten.

De ploeg van trainer Edwin van Nijen begon goed aan de wedstrijd en kreeg diverse kansen, maar het was Hoevelaken dat op voorsprong kwam. Coen Bos kopte de 0-1 binnen. Even later was het al weer gelijk door wederom een kopdoelpunt maar nu van Dave van der Sluis, 1-1.  Dat was tevens de ruststand.

De 2e helft bracht nog meer spektakel. Al na 1 minuut kwam Hoevelaken op 1-2 door een slimme counter die werd afgerond door Joeri van den Hoeven. Zwart-Wit'63 moest dus weer in de achtervolging, maar gelukkig viel de gelijkmaker weer snel. In de omschakeling was het Quintin Slagtand die op rechts werd gelanceerd en de bal vervolgens vernietigend binnen schoot.
Zwart-Wit'63 had op dat moment het beste van het spel maar voor de derde keer deze middag kwam Hoevelaken op voorsprong. Weer een aanval over rechts werd knap uitgespeeld en Coen Bos scoorde zijn 2e treffer van de middag. Gelukkig kwam Zwart-Wit'63 ook nu terug en een kwartier voor tijd was het wederom Quintin Slagtand die scoorde, 3-3.

Het spel golfde daarna op en neer en Zwart-Wit'63 ging alles of niets spelen. Dat werd uiteindelijk beloond in blessuretijd. Marchello Besselsen draaide zijn tegenstander op de achterlijn helemaal dol en zijn voorzet bereikte Fabian van Panhuis die binnenkopte.