Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwart-Wit'63 verliest van VVOP

14 maart 2022 11:30

Na de overwinning op vv Stroe was het de verwachting (of was het hoop?) dat Zwart-Wit’63 de weg naar boven had gevonden.

Na de overwinning op vv Stroe was het de verwachting (of was het hoop?) dat Zwart-Wit’63 de weg naar boven had gevonden. In de wedstrijd tegen VVOP moest Zwart-Wit’63 bewijzen dat deze verwachting terecht was. In de eerste helft leek Zwart-Wit’63 de lijn van vorige week nog door te trekken. De wedstrijd tegen VVOP ging in de eerste helft nog redelijk gelijk op. Hoewel de gasten uit Voorthuizen iets makkelijker en wat volwassener voetbalden, kregen beide ploegen niet veel kansen. De wedstrijd leek daarom op een 0-0 ruststand af te stevenen, maar 2 minuten voor rust viel onverwacht toch een doelpunt. Zwart-Wit’63 leed 2 keer dom balverlies, waarna een aanvaller van VVOP alleen op keeper David Houtman af kon gaan. De keeper leek de inzet in eerste instantie nog te stoppen, maar in 2e instantie kon de bal toch in het doel geschoven worden: 0-1. Een gelijke ruststand had gekund, maar als er 1 ploeg een voorsprong verdiende, was dit toch VVOP.

De tweede helft zou heel anders verlopen. In de 55e en de 57e minuut kon VVOP ongehinderd de 0-2 en de 0-3 binnenschieten. En een aantal keren gingen de gedachten terug naar de eerder gespeelde thuiswedstrijd tegen ONA ’53. In de fase na de 0-3 hadden de gasten kunnen uitlopen naar een nog grotere voorsprong, maar gelukkig toonde David Houtman weer zijn goede vorm van de laatste weken. In de laatste fase van de wedstrijd probeerde Zwart-Wit’63 de stand nog wat draaglijker te maken, maar verder dan een paar wanhoopspogingen kwam het niet. Gelukkig floot de scheidsrechter na 90 minuten af. Een ontluisterende nederlaag. Kwalitatief verschillen Zwart-Wit’63 en VVOP niet zoveel, maar de wijze waarop Zwart-Wit’63 zich in de tweede helft presenteerde (slap, inspiratieloos, etc. ) kan echt niet!

David Houtman, Sam van de Spek, Dave van der Sluis, Eric Jansen (75e minuut Ricardo Westerink), Justin Franken, Sander Bruinink, Mike Jansen(80e minuut Melle van Melle), Nuij Visser, Mounir el Ablak (46e minuut Quintin Slagtand), Fabian van Panhuis , Marchello Besselsen (70e minuut Bart Mous)