Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag Zwart-Wit'63 - SKV

7 oktober 2019 9:45

Na een slechte start met 2 nederlagen moest er tegen SKV een goed resultaat gehaald worden.

Zwart-Wit’63 leek zich dat ook goed te beseffen en begon sterk aan de wedstrijd. Dit leidde al snel tot drie kansen in het eerste kwartier waarbij met name Fabian van Panhuis gevaarlijk was. Bij een van die kansen blesseerde hij zijn duim maar hij kon gelukkig na verzorging wel doorspelen.

Zwart-Wit’63 had continu het overwicht maar kwam in het 2e deel van de 1e helft maar mondjesmaat bij het Wageningse doel. Een vrije trap net voor rust van Oussama Labari was erg gevaarlijk maar ging net langs de verkeerde kant van de paal.

SKV moest noodgedwongen door blessures al snel 2x wisselen voor rust. SKV kwam ook nauwelijks tot kansen en de ruststand was dan ook 0-0.

Na rust werd Zwart-Wit’63 sterker en het overwicht werd alsmaar groter. Bart Mous  leek de ban te breken door uit de draai te scoren maar zou daarbij een overtreding hebben gemaakt. Even later was het Oussama Labari die met een mooie voetbeweging scoorde, maar de scheidsrechter nam, volledig ten onrechte, het vlagsignaal van de grensrechter van SKV over, buitenspel dus.

SKV kreeg uit het niets 1 grote kans in de 2e helft maar het schot van de SKV aanvaller ging voorlangs. Bij Zwart-Wit’63 waren Mustafa Kalkan en Sabir Aheddouch ingevallen en die zorgden voor nog meer onrust in de SKV verdediging.

Vlak voor tijd was het nog Mike Jansen die een vrije bal net naast de paal mikte. Maar helaas wist Zwart-Wit’63 het grote overwicht deze middag niet om te zetten in een overwinning.

Een mager reslutaat dus, maar het voetbal van de laatste 3 weken is wel goed verzorgd. In alle 3 de wedstrijden was Zwart-Wit’63 misschien wel de betere ploeg maar leidde dat tot nu toe slechts tot 1 punt. Als we echter zo blijven spelen moeten die punten vanzelf komen.

Startopstelling: Stijn van de Belt, Ricardo Westerink, Reijer Roelofsen, Dave van der Sluis, Tom van Wijk, Mike Jansen, Jordy Ernsten, Sander Bruinink, Oussama Labari, Bart Mous, Fabian van Panhuis

Wissels: Mustafa Kalkan, Sabir Aheddouch, Justin Franken en Richard van der Zwet