Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Geweldige prestatie O21 in Enschede

24 juni 2022 15:00

Op het Beltona Beloften Competitie eindtoernooi heeft Zwart-Wit’63 O21 de 3e plaats behaald.

Op het Beltona Beloften Competitie eindtoernooi heeft Zwart-Wit’63 O21 de 3e plaats behaald. Een mooie prestatie aangezien veel divisieploegen aanwezig waren. En daarbij was het team ook nog eens extreem jong (grootste deel bestond uit het O17-1 team) waarbij de jongste zelfs 15 was.

Om op dit toernooi te mogen verschijnen moest allereerst gedurende het seizoen poule H als winnaar worden afgesloten. Dat lukte glansrijk want alle 6 wedstrijden werden omgezet in overwinningen. Vervolgens werd op het eindtoernooi niet 1x verloren. Helaas ging de winst in de halve finale na penalty’s naar Quick’20 uit Oldenzaal (ook de uiteindelijke winnaar van het toernooi). In de strijd om de 3e/4e plaats werd uiteindelijk HHC Hardenberg aan de zegekar gebonden.

Deze dag was uitstekend verzorgd door de organisatie van het Beltona toernooi maar ook Zwart-Wit’63 had een uitstekende begeleiding die dag geregeld bestaande uit Aalt Klaassen, Arend Karssen, Koos Gardenbroek, Jan Engelmann en Jan Jansen. Verder was er hulp van diverse sponsoren zoals Bakkerij Wegerif, SD Sportswear en Profile Wigger.

Een top prestatie dus van deze jonge gasten waaruit blijkt dat er weer een mooie lichting aankomt voor de toekomst!