Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwart Wit’63 1 bekert verder

14 september 2022 15:45

Na 2 bekerwedstrijden heeft Zwart Wit’63 1 zich al geplaatst voor de 2e bekerronde. De eerste bekerwedstijd thuis tegen vv Hulshorst werd met 2-0 gewonnen door doelpunten van Marchello Besselsen en Mike Jansen.

Afgelopen zaterdag werd in Zwolle met 1-2 gewonnen van Zwolsche Boys. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, werd ook deze wedstrijd redelijk makkelijk gewonnen. Vlak voor rust kwam Zwart Wit’63 op een 0-1 voor sprong door een eigen doelpunt. Dit doelpunt kon voor de helft op naam van Quintin Slagtand worden gezet, want na een uitstekende actie en een prima voorzet van de snelle buitenspeler kon de Zwolse speler niets anders doen dan de bal in eigen doel schieten. In de 2e helft was Zwart Wit’63 weer de betere ploeg, maar toch kwam Zwolsche Boys op gelijke hoogte. Maar direct na de gelijkmaker stelde Zwart Wit’63 weer orde op zaken. Weer was Quintin Slagtand na een uitstekende actie de aangever, maar deze keer was het eigen speler Dani van Dijk die Zwart Wit’63 weer op voorsprong zette. Door de stand leek de wedstrijd nog spannend, maar de voorsprong kwam niet meer in gevaar. De laatste bekerwedstrijd van a.s. zaterdag tegen en in Wilsum is daarom alleen nog maar voor de statistieken en voor de spelers de laatste kans om zich in de basis te knokken voor de eerste competitiewedstrijd.