Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag AGOVV - Zwart-Wit'63

28 oktober 2019 18:00

In de zesde wedstrijd van het seizoen moest Zwart-Wit’63 het goede resultaat van een week eerder een vervolg gaan geven.

In de zesde wedstrijd van het seizoen moest Zwart-Wit’63 het goede resultaat van een week eerder een vervolg gaan geven. Tegenstander was het Apeldoornse AGOVV. Deze ploeg had nog wat recht te zetten want vorige week werd nog met 11-1 verloren van Otterlo. AGOVV had daarom wat meer defensieve zekerheid ingebouwd. Zwart-Wit’63 had deze middag wat extra ondersteuning meegenomen. Een volle supportersbus was ook afgereisd naar Apeldoorn.

De wedstrijd begon afwachtend van de kant van AGOVV. Zwart-Wit’63 mocht de bal hebben en had dan ook een duidelijk veldoverwicht. Het tempo lag echter te laag waardoor AGOVV de Harderwijkers makkelijk van het doel kon houden. De eerste helft was daardoor gezapig. Zwart-Wit’63 kreeg via Mustafa Kalkan wel de beste kansen, maar de spits had het vizier niet op scherp staan helaas. AGOVV kon een keer via de counter goed doorkomen, maar doelman Stijn van de Belt redde knap.

In de 2e helft was Zwart-Wit’63 heer en meester. Maar ook nu was de scherpte voor de goal ver te zoeken. Het sierde Zwart-Wit’63 dat het wel bleef knokken voor de overwinning. En die terechte overwinning kwam er gelukkig ook. In de blessuretijd was het goudhaantje Martijn Smits die over de linkerkant nog een keer kon aanzetten. Zijn diagonale schot verdween tot vreugde van alle meegereisde Zwart-Wit’63 supporters in het doel.

Een volkomen terechte overwinning en vooral een beloning voor het team dat bleef knokken voor de drie verdiende punten.

Opstelling: Stijn van de Belt, Sander Bruinink, Reijer Roelofsen, Mike Jansen, Tom van Wijk, Mounir el Ablak, Jan van Bijsteren, Oussama Labari (46. Maik Verhoef), Mustapha Kalkan, Bart Mous, Fabian van Panhuis (70. Martijn Smits)