Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Ontluisterende nederlaag

10 oktober 2022 13:15

Als koploper, voor wat het waard is na 2 wedstrijden, reisde Zwart-Wit’63 zaterdag af naar Elspeet.

Als koploper, voor wat het waard is na 2 wedstrijden, reisde Zwart-Wit’63 zaterdag af naar Elspeet voor de wedstrijd tegen vv Elspeet. De wedstrijd verliep aanvankelijk zoals iedereen verwachtte. Een Zwart-Wit’63 dat de bal mocht hebben van een tactisch prima spelend vv Elspeet. Al in de 1e minuut stond Dani van Dijk alleen voor de keeper. En uit de daaropvolgende corner kreeg Zwart-Wit’63 de 2e kans van de wedstrijd. Dit leek een gemakkelijke middag te worden voor Zwart-Wit’63. In de 12e minuut leek Zwart-Wit’63 beloond te worden voor het aanvallende spel, maar het doelpunt van Martijn Smits werd afgekeurd vanwege vermeend buitenspel van Dani van Dijk. Zwart-Wit’63 bleef aandringen, maar ook vv Elspeet kreeg 2 kansen. Maar keeper Farhad Didari was attent. In de 28e minuut kwam de thuisploeg onverwachts op een 1-0 voorsprong. Met een geplaatst schot was Farhad Didari kansloos. In de daaropvolgende fase speelde Zwart-Wit’63 erg matig. Vlak voor rust herstelde Zwart-Wit’63 zich weer, maar de kansen die hieruit voortkwamen werden niet verzilverd. De ruststand was 1-0.

Met goede hoop begon Zwart-Wit’63 aan de 2e helft. Maar uiteindelijk verliep deze dramatisch. Er werd nagenoeg niets gecreëerd. In plaats daarvan kwam vv Elspeet in de 62e minuut op een 2-0 voorsprong. Een klein kwartier later in de 75e minuut kwam de thuisploeg zelfs op een 3-0 voorsprong. Vlak voor tijd leek Mike Jansen met een vrije trap de spanning een klein beetje terug te brengen. Maar in de 89e minuut bracht vv Elspeet de marge weer op 3. De eindstand was 4-1.  Een volkomen terechte overwinning voor vv Elspeet. En Zwart-Wit’63 staat weer met beide benen op de grond.

Opstelling: Farhad Didari, Luiz Fidom (70e minuut Ricardo Westerink), Dave van der Sluis (70e minuut Nuij Visser), Sam van de Spek, Justin Franken, Sander Bruinink, Mike Jansen, Jan van Bijsteren, Quintin Slagtand, Dani van Dijk , Martijn Smits (46e minuut Demian van de Brink)