Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwart-Wit’63 O21 wint eerste wedstrijd

11 oktober 2022 13:30

Zwart-Wit’63 O21 wint eerste wedstrijd van de Beltona-competitie.

Het O21-elftal van Zwart-Wit’63 heeft dinsdagavond met 1-0 gewonnen van sc Hoevelaken O21. Vorig seizoen heeft Zwart-Wit’63 O21 alle poulewedstrijden gewonnen en op de finaledag in Enschede werd een zeer verdienstelijke 3e plaats behaald. Dit seizoen staat het elftal onder leiding van Arnold Jongetjes, geassisteerd door Aalt Klaassen, Jan Engelmann en Edwin Granneman.

De wedstrijd tegen sc Hoevelaken werd weer op een hoog tempo gespeeld. Beide ploegen creëerden kansen, maar beide ploegen hadden ook een goede keeper in het doel staan. Vlak voor rust stonden Noushin Khalil en Luuk Granneman aan het eind van een prachtige aanval, waarbij laatstgenoemde de bal beheerst in het doel van sc Hoevelaken schoof.

De 2e helft werd in hetzelfde hoge tempo gespeeld, maar Zwart-Wit’63 werd wel steeds beter. Alleen aan het eind van de wedstrijd kwam de voorsprong nog even in gevaar. Maar uiteindelijk won Zwart-Wit’63 de vermakelijke wedstrijd terecht. Belangrijk om te melden is dat het grootste deel van de ploeg uit spelers van de JO17-1 bestond.

De volgende wedstrijd is op maandag 31 oktober a.s. om 20.00 uur in Harderwijk tegen EFC’58 O21.

Zwart-Wit’63 JO21: Milan Halfwerk (2e), Sam van de Spek (1e), Ruben  Karssen (JO17-1), Nick van der Sluis (2e), Ilyas Genissen (JO17-1), Aalt Klaassen (JO17-1), Luuk Granneman (JO17-1), Jan van Bijsteren (1e), Nills Halfwerk (JO17-1), Ben Grondel (2e), Taoufik Khotour (2e), Silvano Wild (JO17-1), Noushin Khalil (JO17-1), Liam de Paauw (JO19-1), Kevin Keizer (2e)