Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwart-Wit'63 wint van DSV'61

7 november 2022 12:00

Op een winderig sportpark aan de Parkweg begonnen beide ploegen afwachtend.

Op een winderig sportpark aan de Parkweg begonnen beide ploegen afwachtend. DSV’61 zakte in op eigen helft en Zwart-Wit’63 had het balbezit maar kon de juiste gaten in de defensie niet vinden. In de eerste 20 minuten leverde dat voor Zwart-Wit’63 twee kleine kansen op. Eerst schoot Christijn Geerlings te gehaast nadat hij vrij was gespeeld door Quintin Slagtand. Even later kon Demian van de Brink een voorzet van Quintin niet goed inkoppen. DSV’61 was gevaarlijk met een schot op de lat. Tot aan de rust gebeurde er daarna niet veel. Tot de 45e minuut. Een scrimmage met Dani van Dijk leidde tot een voorzet vanaf links en Sander Bruinink  stond bij de 2e paal om binnen te tikken. Een mooie opsteker voor Zwart-Wit’63.

In de 2e helft zakte het niveau van de wedstrijd en er ontstonden weinig kansen. Pas in de slotfase ontbrandde het duel een beetje. In de 77e minuut kreeg Sander Bruinink de kans om met zijn 2e doelpunt de wedstrijd in het slot te gooien. Maar vrij voor de keeper kwam hij niet verder dan een schot dat een gemakkelijke prooi was voor de doelman van DSV’61.  De Doornspijkers probeerden aan het eind van de wedstrijd nog een puntje te behalen, maar op dat moment sloeg Zwart-Wit’63 wel toe. Eerst was het een voorzet van Mike Jansen die door Martijn Smits werd binnengetikt. En in de blessuretijd gaf Fabian van Panhuis een mooie voorzet op Mike Jansen die de 3-0 aantekende. Hiermee stijgt Zwart-Wit’63 naar de 4e plaats met een mooie thuiswedstrijd aankomend weekend tegen Hoevelaken.

Opstelling: Fahrad Didari, Luiz Fidom, Dave van der Sluis, Sam van de Spek, Justin Franken, Sander Bruinink, Christijn Geerlings (70e minuut Martijn Smits), Jan van Bijsteren, Quintin Slagtand, Dani van Dijk (60e minuut Mike Jansen), Demian van de Brink (74e minuut Fabian van Panhuis)