Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag O21 tegen Zeewolde O21

18 november 2022 11:15

In de Beltona-competitie moest Zwart-Wit’63 O21 dinsdagavond spelen tegen de leeftijdsgenoten uit Zeewolde.

Zoals we gewend zijn verliep de wedstrijd bij vlagen rommelig, soms op een hoog niveau maar vooral in een hoog tempo.

In de gelijkopgaande wedstrijd kregen beide ploegen kansen, maar in de 1e helft werd er niet gescoord.

De 2e helft verliep zoals de 1e helft, alleen werd er nu wel gescoord. Zeewolde kwam vanuit een corner op een 0-1 voorsprong. Zwart-Wit’63 mocht het zich verwijten dat het niet alert reageerde. Een kwartier voor tijd kwam Zwart-Wit’63 na een mooie aanval op gelijk hoogte. Een goede actie van Demian van den Brink werd keurig afgerond door Luuk Granneman, 1-1. In het restant van de wedstrijd kregen beide ploegen nog kansen, maar er werd niet meer gescoord. Na het gelijke spel nam Zeewolde de penalty’s beter, waardoor het met 3-5 won. Er is echter nog van alles mogelijk in de poule.

Uw verslaggever maakt overigens niet alleen wedstrijdverslagen bij overwinningen. Hij voert nog een aantal andere taken uit binnen uw vereniging en is daarom niet altijd in de gelegenheid om een verslag te maken. Dus voor de criticasters hierop: durf je de uitdaging aan om zelf een verslag te maken?