Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwart-Wit'63 verliest in Zeewolde

13 februari 2023 13:45

Na de voortijdig afgebroken wedstrijd tegen EFC’58, moest Zwart-Wit’63 afgelopen zaterdag in Zeewolde spelen tegen vv Zeewolde.

Na de voortijdig afgebroken wedstrijd tegen EFC’58, moest Zwart-Wit’63 afgelopen zaterdag in Zeewolde spelen tegen vv Zeewolde. Al in de 5e minuut keek Zwart-Wit’63 tegen een 1-0 achterstand aan. Een terecht gegeven penalty werd onhoudbaar achter Farhad Didari geschoten. Na de snelle achterstand kwam Zwart-Wit’63 wat beter in de wedstrijd wat resulteerde in wat kansjes voor Demian van den Brink, Dani van Dijk en Fabian van Panhuis. Maar ook vv Zeewolde was een aantal keren gevaarlijk. Eén van die gevaarlijke momenten werd in de 24e minuut op de rand van buitenspel omgezet in een 2-0 stand. De grootste kans in de eerste helft was nog voor Zwart-Wit’63, maar de kopbal van Fabian van Panhuis spatte uiteen op de paal. Met een 2-0 stand werd de rust bereikt. Al met al geen onterechte tussenstand.

In de tweede helft begon Zwart-Wit’63 beter dan in de eerste helft. Maar het vele balbezit leverde geen kans op. Sterker nog, de eerste de beste kans aan de andere kant was wel raak. Verdedigend zag Zwart-Wit’63 er gewoon niet goed uit en Farhad Didari was weer kansloos: 3-0. Zwart-Wit’63 gaf het ook na dit doelpunt niet op, maar het werd al snel duidelijk dat Zwart-Wit’63 deze middag moeilijk zou scoren. Jan van Bijsteren was er met een vrije trap op de lat nog het dichtste bij. Maar het lukte Zwart-Wit’63 niet om een doelpunt te maken. Een wedstrijd om snel te vergeten, met als één van de weinige lichtpuntjes het debuut van de 16-jarige Silvano Wild.

Opstelling: Fahrad Didari, Luiz Fidom(65e minuut Ricardo Westerink) , Dave van der Sluis (65e minuut Christiaan Doornhof) , Sam van de Spek, Justin Franken, Sander Bruinink,, Christijn Geerlings (65e minuut Mo Zekhnini), Jan van Bijsteren , Dani van Dijk, Fabian van Panuis (75e minuut Silvano Wild), Demian van den Brink