Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag Blauw-Geel’55 - Zwart-Wit’63

11 november 2019 17:15

Het venijn zat zaterdag in de staart van de wedstrijd. Zwart-Wit’63 leek na 3 overwinningen op een rij in Ede een nederlaag te moeten slikken.

Het venijn zat zaterdag in de staart van de wedstrijd. Zwart-Wit’63 leek na 3 overwinningen op een rij in Ede een nederlaag te moeten slikken. Het was echter centrale verdediger Dave van der Sluis die in de 6e minuut van de blessuretijd de 2-2 binnenwerkte. Toch nog een puntje voor de ploeg van trainer Werner Pluim.

In de eerste helft hielp Zwart-Wit’63 Blauw-Geel’55 in het zadel via een eigen doelpunt in de 20e minuut. Even later werd het zelfs 2-0 via Art Veldhuizen die door matig verdedigen van Zwart-Wit zijde kon scoren.

Gelukkig liet de ploeg veerkracht zien want vier minuten later was het al weer 2-1 via een mooi doelpunt van Oussama Labari. Met die stand gingen beide ploegen ook rusten.

In de tweede helft ging de wedstrijd gelijkop en beide ploegen kregen niet veel kansen. Bij Zwart-Wit’63 was Mustafa Kalkan in de rust in de ploeg gekomen voor de Maik Verhoef. Mustafa liep echter bij die invalbeurt tegen twee gele kaarten op waardoor Zwart-Wit’63 in de slotfase in ondertal kwam. Alle schroom werd echter afgegooid en de ploeg wist in een alles of niets offensief toch nog een puntje mee te nemen uit Ede.

Door dit gelijke spel zakt Zwart-Wit’63 op de ranglijst, maar de subtop is nog niet uit zicht. Zaterdag is er geen competitiewedstrijd. Zwart-Wit’63 oefent donderdag 14 november om 20.00 thuis tegen ESC Elburg.

Opstelling: Stijn van de Belt, Sander Bruinink, Reijer Roelofsen, Dave van de Sluis, Mike Jansen (70e minuut Eric Jansen), Tom van Wijk, Mounir el Ablak, Oussama Labari, Martijn Smits, Maik Verhoef (46e minuut Mustapha Kalkan), Fabian van Panhuis (80e minuut Bart Mous)