JO17-1 naar halve finale!!

12 april 2023 10:15

“Een derby die uiteindelijk nooit een derby werd"

Gisteravond speelde de JO17-1 de bekerwedstrijd uit bij DVS’33.
Met het mes tussen de tanden begonnen zij aan de wedstrijd, volle concentratie en met veel power.

Vanaf de 1e minuut hadden de jongens de wedstrijd onder controle en had de tegenstander geen grip op het verzorgde spel, wat resulteerde in een verdiende 3-0 ruststand wat veel hoger kon en had moeten zijn.

Uiteindelijk liep de JO17-1 in de 2e helft uit naar 5-0 en voor de statistieken maakte de tegenstander, in de slotfase,  een goal na een fout bij ons.

Wederom een fantastische teamprestatie en zeer verdiende overwinning wat deze talentvolle spelersgroep in de halve finale van de beker brengt.

Onze JO17-1 strijd nog voor de triple ( Kampioenschap, Beker, NK VTT) en gaat vol voor alle prijzen.

Uit alles blijkt wel dat voetbal een teamsport is en dat je een selectie nodig hebt om uiteindelijk het maximale eruit te halen. Teambelang boven individueel belang.

Het was prachtig te zien dat er een grote groep supporters de moeite had genomen om de jongens aan te moedigen, wat zeker geholpen heeft. Dank voor jullie komst!

Zaterdag wacht de wedstrijd tegen Schalkhaar, dan moeten ze weer scherp zijn!